Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Eğertutmaz'ın cansız bedeni, bu sabah saatlerinde bulundu. Çocuğun cesedi, Eğertutmaz Deresi'nde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapatılmış bir çuval içinde bulundu. Narin’in kaybolduğundan bu yana bölgede yapılan kapsamlı arama çalışmalarının sonuç vermediği, cesedin bulunmasıyla birlikte ülke genelinde derin bir üzüntü yaşandığı bildirildi.

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Endişe Verici Uyarı: İsmailağa Cemaatinin İBDA-C ile Yakınlaşması Nakşibendiliği Nasıl Radikalleştirecek? Cübbeli Ahmet Hoca’dan Endişe Verici Uyarı: İsmailağa Cemaatinin İBDA-C ile Yakınlaşması Nakşibendiliği Nasıl Radikalleştirecek?

Didem Arslan Yılmaz’dan Aile Hakkında Çarpıcı İddia

Gazeteci Didem Arslan Yılmaz, Narin Eğertutmaz'ın cesedinin bulunmasının ardından aileyle ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu. Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Aile biliyordu, sustular. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, konuyla ilgili mevcut tartışmaları daha da alevlendirdi ve kamuoyunda çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Didem Arslan Dan Ses Getirecek N

Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun’dan Açıklamalar

Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun, Narin’in cesedinin bulunduğu durumu değerlendirdi. Altun, canlı yayında yaptığı açıklamada, cesedin taşındığını ve yakın çevrenin bu konuda şüpheli olduğunu belirtti. Altun, “Cesedi taşınmış. Köylerdeki kayıp insanlarda, genellikle yakın çevredeki insanlar üzerinde şüpheler yoğunlaşılır. Bu çocuğun cansız bedeni günlerce taşınmış. Çünkü drone'lar, arama kurtarma köpekleri bulamamıştı. Eşyanın tabiatına aykırı bir durum. Binlerce asker ve araştırmalara rağmen 19 gün boyunca o çevrede hiçbir emarenin bulunmaması, bugün masum çocuğun cesedinin bulunması, yakın bir çevreyi işaret ediyor. Orada amca yalnız değil, burada birkaç kişinin varlığından söz etmemiz, müşterek bir cinayetten söz etmemiz olası” şeklinde konuştu.

640Xauto (23)

Editör: Havva Andırır