ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2019 yılında Gaziantep'te öldürülen 5 çocuk babası Cengiz Karademir'in cinayetiyle ilgili çarpıcı bir itiraf gündeme geldi. Programa katılan Karademir'in kızı Naime, babasının annesinin sevgilisi Şehmus tarafından öldürüldüğünü itiraf etti.

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Alisya Bahar Candan için Verdiği Tahliye Kararının Gerekçeleri Neler? Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Alisya Bahar Candan için Verdiği Tahliye Kararının Gerekçeleri Neler?

Cinayet Nasıl Gerçekleşti?

Naime, programda yaptığı açıklamada, annesinin teşvikiyle babasına uyku ilacı verdiğini ve ardından Şehmus'un babasını boğarak öldürdüğünü söyledi. Naime, cinayet anını şu sözlerle anlattı: "Annemin yanına gittiğimde yanında Şehmus vardı. Annem önce benden evin anahtarını istedi. Babam o zaman tazminat almıştı, 30 bin lira. Onu çalacaklarını söylediler. Ben kabul etmeyince aralarında konuşmaya başladılar. Öldüreceklerini söylediler... Şehmus eve gireceğini söyledi. O esnada kardeşim Samet gelince, 'Baban ölsün istiyor musun? Hep birlikte bizde kalacağız' dediler. Samet, 'Ölsün' dedi ama böyle olacağını bilmiyordu. Sonra Samet'i çıkardılar, ben de kabul ettim. Bana pembe bir uyku ilacı verdiler babama içirmem için. 'Toz haline getirip ver' dediler. Ben de mantının yoğurduna katıp verdim. Babam onu yiyince uyuyakaldı. Şehmus da anahtar olduğu için eve girdi ve benim odamın kapısının arkasına saklandı. Babam iyice dalsın diye. Şehmus bana, 'Ben babanı yastıkla boğacağım, sen de çırpınmasın diye bacaklarına otur' dedi. Ben kabul etmedim, ağladım. Ben ağlayınca babam uyanır diye Şehmus da kaçtı gitti. Annem o esnada anneannemin yanındaydı."

Muge Anli Da Cinayet Itirafi Bab

İkinci Deneme: Cinayetin Kesinleşmesi

Naime, cinayetin ardından 3 gün sonra tekrar denediklerini ancak bu sefer kendisinin olay yerinde bulunmadığını söyledi. Naime, babasına ikinci kez uyku ilacı verdiğini ve bu kez çayına karıştırdığını ifade etti. Olay anını şöyle anlattı: "Ben ilacı bu sefer de çayına karıştırıp verdim ve evde olmamak için teravihe gittim. Ben evden çıkarken Şehmus eve girdi. Babam kapının sesine uyanmış ve Şehmus'la boğuşmuş. Şehmus da şapka, gözlük, eldiven vardı. Hatta gözlüğü kırılmış, yüzü de parçalanmıştı. Babam boğuşma esnasında bayılmış. Şehmus da emin olmak için evdeki 3'lü prizin kablosuyla boğmuş. Şehmus bana bunları bir parkta anlattı, yanımızda kimse yoktu."

Editör: Havva Andırır