ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Müge Anlı'nın sunumuyla yayımlanan program, bayram tatili sürecinde ekranlarda yer almadı. Bu durum, izleyiciler arasında programın sezon finali yapmış olabileceği düşüncesini doğurdu.

Muge Anli 36-1

Müge Anlı ile Tatlı Sert Bayram Sürecinde Neden Yayımlanmadı? Sezon Finali mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bayram sonrası sezonu ne zaman noktalayacağı merak ediliyor. Programın geçmiş yıllardaki final tarihleri incelendiğinde, 28 Haziran Cuma gününün sezon finali için belirlendiği görülüyor. Geçtiğimiz yılın final tarihi olan 23 Haziran'a paralel olarak, bu yıl da sezonun aynı tarihte sona ermesi bekleniyor. Programın yeni sezonuna ise 4 Eylül tarihinde başlayacağı öngörülüyor.

Muge Anlinin Babasi Ihsan Anli K

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 12Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 12 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 12Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 12 Eylül 2024

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sezon finali yapmasıyla birlikte, izleyiciler yeni sezonda neler bekleyebileceklerini merak ediyorlar. Programın izleyici kitlesi, Müge Anlı'nın sunduğu sert soruşturma ve gerçek hayat hikayeleri üzerinden yapılan derinlemesine incelemeleriyle bağlantı kuruyor ve yeni sezonda da benzer bir formatın devamını umuyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız