PAOK-Panathinaikos maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PAOK-Panathinaikos maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? PAOK-Panathinaikos maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PAOK-Panathinaikos maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Türkiye'yi 2023 Dünya Badminton Şampiyonası'nda temsil edecek olan Neslihan Yiğit Arın, 26 Şubat 1994 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Badminton kariyerinde önemli başarılara imza atan Yiğit, Çağatay Taşdemir tarafından çalıştırılmaktadır. Türk badmintonda bir öncü olan Yiğit, 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden ilk sporcu olma unvanına sahiptir.

Öne Çıkan Başarılar ve Şampiyonluklar

Neslihan Yiğit, 2013 yılında Mersin'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda tek kadınlar ve çift kadınlarda (Özge Bayrak ile) şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Ayrıca, 2014 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi tarafından 2016 Rio Olimpiyatları'na madalya vadeden 16 "altın" çocuğu arasında yer almıştır.

Son olarak, Euro 2021 Badminton Şampiyonası'nda tek kadınlarda Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanmıştır. Bu başarılar, onun uluslararası badmintondaki güçlü performansını gözler önüne sermektedir.

2023 Dünya Badminton Şampiyonası ve İlk Rakibi

Başkent Kopenhag'da bugün başlayan Dünya Badminton Şampiyonası'nda Neslihan Yiğit, tek kadınlar kategorisinde yarışmaktadır. İlk turda Avustralya'dan Tiffany Ho ile karşılaşacak olan Yiğit, rakibini geçmesi durumunda ikinci turda 2 numaralı seribaşı Japon oyuncu Akane Yamaguchi ile mücadele edecek.

Editör: Mehmet Çetil