Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan, ayrıldıklarını duyurdu. İkili arasındaki ilişkinin sona erdiğini, Gülseren Ceylan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Ayrılık haberi, magazin camiasında büyük yankı uyandırdı.

İlişkinin Detayları ve İmam Nikahı

Geçtiğimiz haftalarda, Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan’ın imam nikahı kıydıkları haberi gündeme gelmişti. Erbil, ilişkisinin ilerlediğini ve Gülseren Ceylan’ın nikahı istediğini açıklamıştı. Bu açıklamada, "Zaten evli gibiyiz, her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi, ben de tamam dedim, nikahı yaptık" demişti. Bu durum, Erbil’in ilk defa bir kadınla imam nikahı yapması olarak kaydedilmişti.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i öldü mü? Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman diziden ayrıldı mı, neden ayrılıyor? Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i öldü mü? Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman diziden ayrıldı mı, neden ayrılıyor?

6688Cb62420A3Aacdd6876E3

Ayrılığın Açıklanması

Ancak, bu birlikteliğin devam edeceği umutları kısa sürdü. Gülseren Ceylan, gece yarısı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Mehmet Ali Erbil ile olan ilişkisini sonlandırdığını duyurdu. Ceylan, paylaştığı mesajda, ayrılığın ardından kendilerine ve özel hayatlarına saygı gösterilmesini talep etti. Paylaşımında, "Umarım bu defa bize saygı duyarsınız" ifadesini kullandı.

Gül

Editör: Havva Andırır