MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 14. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi?

MasterChef Türkiye  27 Temmuz 2024 İlk Turda Böbrek ile Yarıştılar

Masterchef Türkiye'de heyecan dorukta. Ana kadroya girecek olan 14. yarışmacı, iki tur sonunda belirlendi. İlk turda yarışmacılardan böbrek kullanarak bir tabak hazırlamaları istendi. 45 dakika süren bu turda, yarışmacılar hünerlerini sergileyerek şeflerin beğenisine sundu. Mehmet Şef, yarışmacıları böbreği pişirme konusunda uyararak, "Böbreği çok pişirirseniz sertleşir, az pişirirseniz de kokar. Böbreği pişirmenin bir ısı derecesi var bunu bilmek gerek," dedi.

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu?

Masterchef Ana Kadro15505

MasterChef Türkiye  27 Temmuz 2024 İlk Turun 5 Yarışmacısı Belirlendi

İlk tur sonunda 5 yarışmacı belirlendi. Bu turu geçen Nico, Deniz, Ezgi, Nida ve Erim, ikinci turda yarışmaya hak kazandı. Yarışmacılar, bu turda imambayıldı yaparak hünerlerini sergiledi.

Masterchef

MasterChef Türkiye  27 Temmuz 2024 Mehmet Şef'ten Uyarılar

Mehmet Şef, yarışmacıları böbrek pişirme konusunda uyardı. "Böbreği çok pişirirseniz sertleşir, az pişirirseniz de kokar," diyerek yarışmacılara doğru pişirme tekniklerini hatırlattı. Ayrıca, Deniz'in yemeğinin yağının akması sebebiyle erken getirmesi üzerine Somer Şef, "Herkesin yemeği kıymetlidir. Yağı akacak diye olmaz. Bu geçerli bir sebep değil. Bunu uyarı olarak alın," şeklinde tepki gösterdi.

Masterchef Ana Kadro1555

MasterChef Türkiye  27 Temmuz 2024 Ensar'ın Karidesli Böbrek Tabak Şoku

Ensar'ın hazırladığı karidesli böbrek tabağı, şefleri şaşkına çevirdi. Danilo Şef, karidesin bağırsaklarının temizlenmediğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Mehmet Şef ise "Ne yaptın oğlum sen, tam eli ayağı düzgün tabak geldi derken... Karidesi temizleyeceksin Ensar. Cımbızla çekeceksin bağırsağı. Bu böyle olmaz," diyerek tepki gösterdi.

Masterchef Türkiye199199

MasterChef Türkiye  27 Temmuz 2024 14. Yarışmacı Bu 5'li Arasından Seçildi

İkinci turda yarışan Nico, Deniz, Ezgi, Nida ve Erim, imambayıldı yaparak şeflerin beğenisine sundu. Ana kadroya girecek olan 14. yarışmacı, bu beş isim arasından seçildi.

Masterchef Ana Kadro14

MasterChef Türkiye  27 Temmuz 2024 14. Yarışmacı Kim Oldu?

Son ikiye kalan Ezgi ile Erim arasında yapılan değerlendirme sonucunda, şefler tercihini Ezgi'den yana kullandı. Böylece, Masterchef'in ana kadrosuna giren 14. yarışmacı Ezgi oldu.

Editör: Murat Serdar Yıldız