MasterChef Türkiye 2024 Ana Kadro: Bu Hafta 5. Önlüğün Sahibi Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda ana kadro için mücadeleler büyük bir heyecanla devam ediyor. Her hafta belirlenen yarışmacılar, maharetlerini sergileyerek ana kadroya girmeye çalışıyor. 16 Temmuz Salı akşamı gerçekleşen yarışmada, ana kadroya girmeyi başaran 5. yarışmacı belli oldu. Peki, bu hafta MasterChef'te kim önlüğü aldı ve ana kadroya katıldı?

Masterchef5

MasterChef Türkiye 2024'te Bu Hafta Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük bir heyecanla takip ediliyor. 16 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan son bölümde, ana kadroya giren 5. yarışmacı belirlendi. İki etaptan oluşan yarışmada, ilk etapta yarışmacılardan şekerpare yapmaları istendi. Şeflerin tadımı sonrasında en iyi şekerpareyi yapmayı başaran 5 yarışmacı, ikinci etaba geçmeye hak kazandı. İkinci etapta ise yarışmacılardan isotla yemek yapmaları istendi. En iyi tabağı çıkaran yarışmacı, ana kadroya giren ve önlüğün sahibi olan 5. kişi oldu.

Meteoroloji’den Peş Peşe Uyarılar: Sıcaklıklar Düşecek, Şiddetli Sağanak Yolda Meteoroloji’den Peş Peşe Uyarılar: Sıcaklıklar Düşecek, Şiddetli Sağanak Yolda

MasterChef Ana Kadroya Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu?

İlk gruptan ana kadroya direkt olarak girmeyi başaran son yarışmacı Deniz oldu. Deniz, ikinci etapta isotla hazırladığı yemekle şeflerin beğenisini kazanarak ana kadroya girme hakkını elde etti.

Masterchef4

MasterChef Ana Kadroya Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren 4. yarışmacı Ümmühan oldu. Ümmühan, ilk etabı başarıyla geçerek ikinci etapta en iyi yemeği çıkararak ana kadroya girmeyi başardı.

Masterchef3

MasterChef Ana Kadroya Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

Ana kadroya giren 3. yarışmacı Onur oldu. İlk etapta profiterolü en iyi yapan yarışmacı olan Onur, ikinci etapta şeflerin beğenisini kazanarak ana kadroya girmeyi başardı.

Masterchef2

MasterChef'te Ana Kadroya Giren 2. İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren ikinci isim Hakan oldu. Hakan, yaptığı yemekle diğer yarışmacıları geride bırakarak ana kadroya girmeyi başardı.

Masterchef1

MasterChef'te Ana Kadroya Giren İlk İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'nin final turunun ilk etabında, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan Kilis tava hazırlamak için yarışan 12 kişilik yarışmacı kadrosundan Zeynep, yaptığı yemekle rakiplerini geride bırakarak jüri üyelerinin beğenisini kazandı. Böylece Zeynep, MasterChef Türkiye 2024'ün ana kadrosuna giren ilk yarışmacı olma unvanını elde etti.

Editör: Murat Serdar Yıldız