Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Türk televizyon ve sinema dünyasının genç yeteneklerinden Rabia Soytürk, 11 Mart 1996 tarihinde İstanbul'da doğdu. 27 yaşında olan Soytürk, aslen Trabzonlu'dur ve eğitim hayatına Sağlık Koleji hemşirelik bölümünde başlamıştır. Oyunculuk tutkusunu keşfettikten sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. İlk önemli çıkışını ise 2018 yılında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan "Şahsiyet" dizisi ile yapmıştır.

Oynadığı Dizi ve Filmler

Rabia Soytürk, kariyerinde çeşitli projelerde yer almıştır. Şu anda "Veda Mektubu" adlı dizide "Aslı" karakterine hayat vermektedir. Ayrıca 2022 yılında 48. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Dizi Çifti kategorilerinde aday gösterilmiştir.

Rabia Soytürk Sevgilisi Kim?

Rabia Soytürk'ün özel hayatı da merak konusudur. Soytürk'ün sevgilisi olarak Fester Abdü adlı sosyal medya fenomeniyle ilişkisi bulunmaktadır. İkili, 2023 yılında Bebek'te görüntülenmiş ve ilişkilerini açıklamışlardır. Önceki ilişkilerinden biri ise oyuncu Mustafa Mert Koç ile olmuştur, bu ilişki Benim Adım Melek dizisi sırasında gündeme gelmiştir.

Editör: Havva Andırır