İlerleyen yıllarda güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Sıla Türkoğlu, geçmişine dair ortaya çıkan fotoğraflarıyla izleyicileri şaşırttı. Estetik haberlerine verdiği "Estetiğim yok. Eski fotoğraflarımda makyaj yapmayı bilmiyorsun, kendini tanımıyorsun, küçüksün, yüzün oturuyor bence tamamen onunla alakalı" yanıtı sonrasında eski fotoğrafları tekrar gün yüzüne çıktı. Türkoğlu'nun geçmişteki görünümü, takipçilerini şaşırttı ve tanımakta zorlandı.

Sıla Türkoğlu'nun geçmişteki kilolu ve estetiksiz haliyle ilgili ortaya atılan iddialar arasında, dudaklarına dolgu yaptırdığı ve fazla kilolarından kurtulduğu gibi iddialar da bulunuyor. Ayrıca oyuncunun çene dolgusu yaptırdığı da ileri sürüldü.

Kızılcık Şerbeti Doğa Estetiksiz1

OYUNCUNUN DEĞİŞEN GÖRÜNÜMÜ

25 yaşındaki oyuncunun zaman içinde yaşadığı değişim, gözlerden kaçmadı. Geçmişteki haliyle günümüzdeki görünümü arasındaki fark, dikkatleri üzerine çekti.

ABD'li rapçi Diddy kimdir, kız arkadaşını neden dövdü? O görüntüler ortaya çıktı ABD'li rapçi Diddy kimdir, kız arkadaşını neden dövdü? O görüntüler ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti Doğa Estetiksiz

Sıla Türkoğlu'nun geçmişteki görünümü, sosyal medyada ve izleyiciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Şimdi, izleyiciler, Türkoğlu'nun bu değişimi hakkında konuşmaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti Doğa Estetiksiz2