Seda Erdim ile Ümit Erdim NEDEN boşandığı ifşa edildi! Meğer bu yüzden evlilikleri bitmiş Seda Erdim ile Ümit Erdim NEDEN boşandığı ifşa edildi! Meğer bu yüzden evlilikleri bitmiş

Kızılcık Şerbeti, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi başarılı oyuncuların yer aldığı ve her bölümüyle büyük ilgi gören bir dizi haline geldi. Son bölümlerde yaşananlar ve özellikle Kıvılcım ve Ömer'in tavla oyununda soyunma cezalı tavla oynamaları izleyicileri şaşırttı.

DİZİNİN BAŞARISI VE İZLEYİCİ YORUMLARI

Kızılcık Şerbeti, son dönemde final yapacağına dair çıkan iddialara rağmen yüksek reytingler ve büyük beğeni ile izleniyor.

Özellikle Kıvılcım ve Ömer karakterlerinin uyumu ve aralarındaki elektrik izleyiciler tarafından övgüyle karşılanıyor.

KIVILCIM VE ÖMER'İN TAVLA SAHNESİ

Son bölümde, Ömer ve Kıvılcım'ın tavla oyununu "soyunma cezalı" hâline getirmeleri dikkat çekti. Kıvılcım'ın önerisiyle, her kaybedenin üzerinden bir şey çıkarması gerekiyordu ve Ömer, "Benim artık çıkaracak bir şeyim kalmadı" diyerek sahneyi bitirdi. Bu sahne, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu.

SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Sosyal medya kullanıcıları, dizideki bu sahneden sonra çeşitli yorumlarda bulundu.

Bazıları, "Ailecek dizi izleyelim dedik çıkan sahneye bak", "Muhafazakar dizinin de fantezisi başka oluyormuş", "Ailecek izlenecek bir şey kalmadı" gibi ifadelerle tepkilerini dile getirdi