SHOW TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. İşte yeni bölüme dair detaylar:

Doğa ve Giray İlk Kez Baş Başa: Tanıtımda, Doğa ile Giray'ın ilk kez baş başa akşam yemeğine çıktığı görülüyor. Bu buluşma, dizinin izleyicilerini meraklandırıyor.

Fatih'in Sert Yüzleşmesi: Gördüğü yakınlaşma karşısında sert bir yüzleşme yaşayan Fatih'in, Doğa ile olan durumu gittikçe karmaşık hale geliyor.

Giray'ın Ziyareti: Giray'ın Ünalların evini ziyaret etmesi, Fatih ve Görkem'i karşı karşıya getiriyor. Bu ziyaretin sonuçları merakla bekleniyor.

Tansiyonun Yükseldiği Anlar: Görkem'in Ömer ile buluşması ve Fatih'in buna şahit olması, tansiyonu yükseltiyor. İzleyiciler, bu gelişmelerin sonuçlarını görmek için heyecanla bekliyor.

Pembe'nin Şüpheleri: Abdullah'ın, torunu Cemre'yi kucağına alırken ağzından kaçırdığı sözün Pembe'yi şüpheye düşürdüğü tanıtım, dizinin yeni bölümü için merakı arttırıyor.

Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor

'KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 61. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz bölümde; Kıvılcım ve Ömer'in yeniden nikah masasına oturması büyük beğeni topladı. Alev'den gerçeği öğrenen Ömer, Abdullah'la yüzleşti ve Alev'le ilişkisini onaylamadığını söyledi. Alev'in Pembe'nin kendisini takip ettirdiğini öğrenmesiyle soluğu Fatih'in karşısında aldı. Abdullah'ın değişen tavırlarıyla Pembe'nin boşanma kararı alan Pembe, Fatih'in öğrenmesiyle geri adım attı. Nursema'yı görücü usulüyle evlendirmek isteyen Pembe, Rüzgar'ın kızından hoşlandığını fark edince kararını gerçekleştirmek için harekete geçti. Doğa, Giray'ı tanımak istemeyerek büyük bir sürpriz yaşadı. Fatih'in Görkem'e hediye aldığı çanta Nilay'ın dikkatini çekti ve Pembe ile Görkem'i karşı karşıya getirdi. Bölümün final sahnesinde, Doğa'nın Giray'la aşk yaşadığını öğrenmesiyle huzursuz olan Fatih, Doğa'nın okuluna gitti ve büyük bir şok yaşadı.

Dizinin yeni bölümü, 10 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de SHOW TV'de izleyicilerle buluşacak.