Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Şafak Sezer'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve oyuncu olarak da başrolde yer aldığı "Ketenpere" filmi, sinemaseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Film, Türkiye'nin farklı şehirlerinde çekilmiştir. Önemli bir kısmı İstanbul'da geçen çekimlerin yanı sıra, Bursa ve Balıkesir gibi şehirlerde de bazı sahneler çekilmiştir.

Ketenpere Filminin Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer'e, Hakan Ural, Mehmet Esen, Elif Erol, Orhan Aydın, Cenk Acarlar, Aslı Altaylar, Nazmi Sinan Mıhçı, Kemal Erek, Şenol İpek, Serkan Şengül, Volkan Başaran, Turabi Çamkıran, Abidin Yerebakan, Ali Yerlikaya, Afrikalı Ali, Ümit Okur ve Ömer Kurt gibi deneyimli isimler eşlik etmektedir.

Filmin Çekim Tarihi ve IMDB Puanı

"Ketenpere" filminin çekimleri 2017 yılında başlamış ve aynı yılın yaz aylarında tamamlanmıştır. IMDB puanı ise 10 üzerinden 4,5 olarak belirlenmiştir.

Ketenpere'nin Hikayesi

Film, figüranlık yapan Kalender'in hikayesini konu almaktadır. Uzun süredir sevgilisi İmge ile evlenme hayalleri kuran Kalender, bir gün akrabasının karıştığı bir mali suç nedeniyle cezaevine girer. Cezaevinde Vefa Abi ile tanışan Kalender, onun himayesine alınır. Ancak cezasını tamamladıktan sonra eski yaşamına döndüğünde farklı engellerle karşılaşır. Sevgilisi İmge ve hayalleri için mücadele etmeye başlayan Kalender'in hikayesi, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

"Ketenpere" filmi, oyuncu kadrosuyla, çekim yerleriyle ve etkileyici hikayesiyle sinemaseverlerin dikkatini çekiyor. Şafak Sezer'in yönetmenlik ve oyunculuk performansıyla da öne çıkan film, izleyicilere keyifli bir sinema deneyimi sunmayı hedefliyor.


 

Editör: Havva Andırır