Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Kaya Çilingiroğlu, adı 22 yaşındaki sunucu ve oyuncu Nevide Çiçek ile aşk dedikodularına karışarak büyük bir dikkat çekti. Çilingiroğlu'nun daha önceki evliliklerinden olan iki çocuğunun ardından yaşadığı bu ilişki, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Çilingiroğlu'nun Önceki Evlilikleri ve Çocukları

Kaya Çilingiroğlu'nun magazin dünyasındaki tanınırlığı, özel hayatındaki ilişkileriyle de sık sık gündeme gelmiştir. 1990 yılında ilk evliliğini gerçekleştiren Çilingiroğlu, daha sonra Hülya Avşar ile 1997 yılında evlenmiş ve Zehra adını verdikleri bir kız çocuğu sahibi olmuştur. Ardından 2009-2014 yılları arasında Feraye Tanyolaç ile evli kalmış ve bu evlilikten de bir oğlu olan Kaya Çilingiroğlu'nun özel hayatı sürekli olarak merak konusu olmuştur.

Untitled (5)-2

Yeni Aşk Dedikoduları

Son olarak, Kaya Çilingiroğlu'nun 22 yaşındaki sunucu ve oyuncu Nevide Çiçek ile aşk yaşadığı iddiaları magazin dünyasını salladı. Bir balıkçıda görüntülenen ve baş başa yemek yiyen Çilingiroğlu ve Çiçek'in aşklarını kadeh tokuşturarak kutladıkları öne sürüldü.

Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde Çekilen Samimi Pozları Ne Anlama Geliyor? Aşk İddiaları Gerçek mi? Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde Çekilen Samimi Pozları Ne Anlama Geliyor? Aşk İddiaları Gerçek mi?

Untitled (4)-3

Kaya Çilingiroğlu'nun Yeni Sevgilisi Kızından 4 yaş Küçük

Kaya Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi Nevide Çiçek'in, kendisinden 38 yaş büyük olmasının yanı sıra, Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan da 4 yaş küçük olması dikkat çekti. Bu detay, magazin dünyasında büyük bir ilgiyle karşılandı ve sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Untitled (6)-2

Kaya Çilingiroğlu'nun yeni aşkıyla ilgili gelişmeler, magazin dünyasında büyük bir merakla takip edilmeye devam ediyor. Çiftin ilişkisiyle ilgili gelecek günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Editör: Havva Andırır