Başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz’un paylaştığı "Kardeşim Benim 2" filmi, yönetmen Mert Baykal’ın önderliğinde 2017 yılında izleyicilerle buluştu. Senaryosunu Zafer Külünk’ün kaleme aldığı film, büyük beğeni toplayan "Kardeşim Benim" filminin devamı niteliğindedir.

11026

Çekim Yerleri

Sevilen devam filminin çekimleri, Ege Bölgesi’nde başlayıp Kapadokya ve Rize’de devam etti. Ayrıca filmin bazı sahneleri Gürcistan’da çekilmiştir. Bu çeşitlilik, filme görsel bir zenginlik katmıştır.

Konusu

Film, iki ünlü kardeş Hakan (Burak Özçivit) ve Ozan’ın (Murat Boz), arkadaşları Tato’ya (Ferdi Sancar) son görevlerini yerine getirmek için Ege Bölgesi’ne gelmeleriyle başlar. Tato’nun vefatı, Hakan’ın iki gün sonra gerçekleşecek düğünüyle çakışır. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı Didem (Pınar Deniz) ile evlenecektir. Ancak Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması nedeniyle bu evliliğe karşı çıkar. Didem’i sıkıştırırken, Hakan’ın peşini bırakmaz. Cenaze için geldikleri köyden başlayan macera, Ege’den İç Anadolu’ya, oradan da sınır ötesine uzanan ve Karadeniz’de son bulan sürprizlerle dolu bir yolculuğa dönüşür. Yanlarında, abilerinden ve nişanlısından kaçan Leyla (Leyla Feray), öldü sandıkları Tato, zamansız bir aşk ve yetişmeleri gereken bir düğün gibi dertlerle yüzleşirler.

600X400 Kardesim Benim 2 Filminin Konusu Ne Kardesim Benim 2 Oyuncular Kim Kardesim Benim 2 Hangi Kanalda 1590243486492

Oyuncu Kadrosu

  • Burak Özçivit - Hakan
  • Murat Boz - Ozan
  • Pınar Deniz - Didem
  • Leyla Feray - Leyla
  • Ferdi Sancar - Tato

"Kardeşim Benim 2", etkileyici oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı vaat ediyor. Film, kardeşlik, aşk ve macera temaları etrafında gelişen olaylarla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

6060Bfb086B2440E205F4962

Editör: Mehmet Çetil