Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında?

Reynmen adıyla bilinen Yusuf Aktaş, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile İtalya’da dünya evine girdi. Peki, Emire Cansu Kurtaran kimdir? 1996 doğumlu olan Emire Cansu Kurtaran, Bursalı ve eğitimini İngiltere'de tamamladı. Eynsford College mezunu olan Kurtaran, sosyal medya paylaşımları ve kariyeriyle dikkat çekiyor. Özellikle Miss Turkey 2017 yarışmasında finalist olarak adından söz ettirmişti. Şu an 27 yaşında olan Kurtaran, bir dönem modellik yapmış ve influencer olarak sosyal medya platformlarında aktif olarak yer almaktadır. Instagram'da 100 bin takipçisi bulunan Kurtaran, Reynmen ile olan ilişkisiyle de dikkat çekti.

Elif Karaarslan’ın İfşa Videosu Sonrası Takipçi Patlaması Yaşadı! Sosyal Medyada Rekor Kıran Kadın Hakem Elif Karaarslan’ın İfşa Videosu Sonrası Takipçi Patlaması Yaşadı! Sosyal Medyada Rekor Kıran Kadın Hakem

Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran nasıl tanıştı?

Ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, Emire Cansu Kurtaran ile uzun süredir aşk yaşıyordu. 30 Nisan’da yaptığı evlilik teklifi sosyal medya üzerinden paylaşılmış ve büyük ilgi görmüştü. Çiftin evlilik kararı, takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. 11 Ekim 2024 tarihinde İtalya’da düzenlenen sade bir törenle evlenen çift, bu mutlu anlarını sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaştı.

Emire Cansu Kurtaran’ın mesleği nedir?

Emire Cansu Kurtaran, 2017 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında finalist olmasına rağmen, ilk 10’a girememişti. Kariyerine modellik yaparak başlayan Kurtaran, şimdilerde sosyal medyada influencer olarak faaliyet göstermektedir. Yaptığı paylaşımlar ve Reynmen ile olan ilişkisi sayesinde geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Kurtaran, sosyal medya hesaplarında moda ve yaşam tarzına yönelik içerikler üretmektedir.

Editör: Havva Andırır