Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşındaydı? Onur Çapan Nerede Şehit Oldu? Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşındaydı? Onur Çapan Nerede Şehit Oldu?

İstanbul'da sıcak hava ve yüksek nem, gece boyunca vatandaşları rahatsız etti. 23 Ağustos 2024 sabahı saat 06:30 itibarıyla İstanbul'da genel hava sıcaklığı 24,5 derece, hissedilen sıcaklık ise 24,5 derece olarak ölçüldü. Nem oranı ise ortalama yüzde 83 olarak belirlendi.

Hangi İlçelerde Nem Oranı Rekor Kırdı?

İstanbul'da nem oranının rekor seviyelere ulaştığı ilçeler dikkat çekti. Ataşehir ve Ümraniye'de nem oranı yüzde 100 olarak ölçüldü. Çatalca da bu seviyeye ulaşarak nem oranında rekor kırdı. Ayrıca, Beylikdüzü ve Esenyurt gibi diğer ilçelerde de nem oranları oldukça yüksek değerlere ulaştı, Esenyurt'ta yüzde 98, Beylikdüzü'nde ise yüzde 90 olarak kaydedildi.

Diğer İlçelerde Hava ve Nem Durumu Nasıldı?

Beyoğlu ve Şişli'de nem oranı yüzde 98'e çıkarken, Kadıköy'de yüzde 89, Maltepe ve Küçükçekmece'de ise yüzde 86 olarak ölçüldü. Sarıyer'de nem oranı yüzde 94 olarak kaydedildi. Çatalca'da ise nem oranı yüzde 100 ile maksimum seviyeye ulaştı.

Editör: Havva Andırır