Yakın zamanda sanal bir hediye kutusuna sarılmış bir Instagram mesajı aldıysanız ve bu mesajı kendinize nasıl göndereceğinizi merak ediyorsanız, size yardımcı olabiliriz. Instagram'da hediye mesajı göndermek oldukça kolaydır .

Instagram'daki hediye mesajları, alıcı sohbeti aktif olarak açana kadar mesajınızı gizli tutmak istediğinizde mükemmel bir araçtır. Bu, mesajın doğrudan bildirimlerden veya konuşmaya yarım kaydırılarak okunmasını engeller .

Bu kılavuzda, Instagram'da hediye mesajları oluşturup göndermeye yönelik ayrıntılı adımlarda size yol göstereceğiz. Ancak bundan önce Instagram'da Meta AI'nın nasıl kapatılacağını bilmek ilginizi çekebilir .

Instagram'da Hediye Mesajları Nasıl Gönderilir?

Instagram'da hediye mesajı göndermek için mesajınızı oluşturun ve göndermeden önce büyüteç simgesine dokunun. Ardından, mesajınızı görsel olarak bir hediye kutusuna saracak hediye simgesini seçin.

Tuva Cihangir uzaya gidecek mi? Tuva Cihangir kimdir, uzaya giden ikinci Türk olacak! Tuva Cihangir uzaya gidecek mi? Tuva Cihangir kimdir, uzaya giden ikinci Türk olacak!

Instagram'da hediye mesajı göndermenin ayrıntılı adımları şunlardır:

  • Hediye mesajı göndermek istediğiniz kişinin DM'sine gidin.
  • Mesajınızı yazın ancak henüz göndermeyin.
  • Metin kutusunun solunda bulunan büyüteç simgesine dokunun.
  • Son olarak beyaz fiyonk ve kurdeleyle süslenmiş pembe hediye simgesini seçin.

Alıcı, hediye mesajı aldığını belirten bir bildirim alacaktır. Mesajı görüntülemek için mesajın paketini açan hediye simgesine dokunmaları gerekir. Mesajdan uzaklaşırlarsa mesaj yeniden sarılacak ve içeriği ortaya çıkarmak için mesaja tekrar dokunmaları gerekecek.

Bununla birlikte Instagram'da nasıl hediye mesajı gönderileceğine dair rehberimizi tamamlıyoruz.