Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna katılan yeni oyuncu Sera Kutlubey, Nehir karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte, İnci Taneleri'nin Nehir'i Sera Kutlubey hakkında merak edilenler:

iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı? iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı?

İNCİ TANELERİ'NE YENİ BİR SOLUK: NEHİR

Kanal D'nin iddialı dizisi İnci Taneleri, sezonun devamıyla izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın yer aldığı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Sera Kutlubey, Nehir karakteriyle İnci Taneleri'ne katıldı ve yeni bölümlerde izleyicilerle buluşacak.

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

Sera Kutlubey, 24 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. Tiyatro eğitimini Haliç Üniversitesi'nde tamamlayan Kutlubey, oyunculuk kariyerine 2016 yılında Kehribar dizisiyle adım attı. Ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı ve 2017 yılında İsimsizler dizisinde "Seher" karakterini canlandırdı. 2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" karakterini oynayarak geniş kitlelerce tanındı.

İNCİ TANELERİ'NDEKİ ROLÜ

İnci Taneleri'nde Nehir karakterine hayat verecek olan Sera Kutlubey, Azem'in kızı olarak diziye dahil olacak. Nehir karakterinin dizide nasıl bir rol üstleneceği ve hikayeye nasıl bir dokunuş yapacağı ise merak konusu oldu.

SERA KUTLUBEY'İN DİZİ KARİYERİ

Sera Kutlubey, İyilik, Hercai, Zalim İstanbul, İsimsizler ve Babam ve Ailesi gibi dizilerde önemli roller üstlendi. Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kutlubey, 2020 yılında Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü'nü kazandı.

İnci Taneleri dizisinde Nehir karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Sera Kutlubey'in performansı ve karakterin diziye kattığı renk merakla bekleniyor.