İnci Taneleri dizisi, heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Yılmaz Erdoğan'ın usta kaleminden çıkan dizi, her Perşembe günü Kanal D'de yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşuyor.

14. Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde, Azem kızını Nehir'i bulmak için ipuçları aramaya devam etti. Bu sırada sosyetedeki hayatına devam eden Nehir, Piraye ile birlikte bir davete katıldı. Bu karşılaşma izleyicileri şaşırtırken, Nehir'in geçmişi de gün yüzüne çıkmaya başladı. Ailesini geride bıraktığını düşünen Nehir, Azem ve Cihan'ı takip etmeye başladı. Nehir'in öfkesi ise her geçen gün artarken, Azem hala kızını bulmaya çalışıyordu. Başarılı bir iş insanı ile evlilik hazırlığında olan Nehir, bu zor durumla nasıl başa çıkacağını bilemiyordu. Azem'in de pes etmeden Nehir'i aramaya devam etmesi, ikilinin yakın bir zamanda karşılaşmasına zemin hazırladı.

15. BÖLÜM YAYINLANDI MI?

İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı maalesef henüz yayınlanmadı. Kanal D, fragmanın yayınlanma tarihiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Fragmanın önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hasret Kahraman kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hasret Kahraman kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

729

NEHİR AZEMLE KARŞILACAK MI?

  1. bölümün sonunda Nehir, Azem'in kendisini aradığını öğrendi. Bu durum Nehir'i oldukça etkiledi ve kardeşinin karşısına çıkmaya karar verdi. 15. bölüm fragmanında Nehir'in Azem'le yüzleşip yüzleşmeyeceği merak konusu.

1651043641 64 Vsegda Pomnim Com

İZLEYİCİLER NE BEKLİYOR?

İzleyiciler, Nehir ve Azem'in arasındaki karşılaşmanın nasıl olacağını merakla bekliyor. Fragmanın yayınlanmasını sabırsızlıkla bekleyen dizi hayranları, sosyal medyada yorumlar yaparak heyecanlarını dile getiriyor.

730

İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı yayınlandığında sizlere haber vereceğiz. Takipte kalın!