Dilan Çıtak'ın Son Paylaşımı Ne Anlama Geliyor?

Şarkıcı Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunları zaman zaman dile getiren bir isim. Çıtak, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı ve dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, Çıtak'ın babasından şiddet gördüğüne dair iddiaları gündeme getirdi.

Dilançıtakibrahimm

İbrahim Tatlıses  ve Dilan Çıtak Arasında Ne Yaşandı?

İbrahim Tatlıses'in, kızı Dilan Çıtak'ı 23 yıl sonra kabul etmesi magazin dünyasında geniş yankı uyandırmıştı. Ancak zaman zaman baba-kız arasında yaşanan sorunlar, ikilinin ilişkisini zorlaştırdı.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Dilançıtakibrahimm020202

Tatlıses'in, sosyal medya hesabından Çıtak'ı takipten çıkardığı ve kızıyla olan fotoğraflarını sildiği iddiaları da gündemdeydi. Bu olayların ardından uzun süre küs kalan baba-kız, sonrasında barışmıştı.

Dilançıtakibrahimm69

Dilan Çıtak'ın Paylaşımında Hangi Mesajlar Verildi?

Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli.

Dilançıtak54

Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur" ifadelerini kullandı. Bu sözler, İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a yönelik şiddet uyguladığı iddialarını güçlendirdi.

Tatlısesdilannnn

Editör: Murat Serdar Yıldız