Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Programda "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Yenenler'e Avşar'ın cevabı gündem oldu.

Berfu Yenenler Kimdir?

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile Miss Turkey 2015 dördüncü güzeli Berfu Yenenler, 2019 yılında nikâh masasına oturdu. Çift, ilk evlatları Kuzey'i evlendikleri sene kucaklarına aldı, 2021'de ise ikinci oğulları Mete dünyaya geldi.

Çift Terapisi Gösterisi

Berfu Yenenler, eşi ile 'Çift Terapisi' adlı gösteri sahnelemekte. Yenenler, "Evli olmanız, sahne performansınızı etkiliyor mu?" sorusuna, "Sahneye çoğu kez küs çıktık. Kıbrıs ve Göztepe'de sahneye çıkmamıza beş dakika kala kuliste kavga ettik. Ben bağrış çağrış ağlıyorum, sahneye çıkmayacağız sandılar ama en iyi sergilediğimiz performans da o ikisiydi. O alevli kavgalarımız performansımıza iyi yansıyor demek ki." yanıtını verdi.

Hülya Avşar'dan Gündem Olan Yanıt

Programın ilerleyen dakikalarında Hülya Avşar, "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Berfu Yenenler'e, "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" diyerek sosyal medyada gündem oldu.

Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Sosyal Medyanın Tepkisi

Hülya Avşar'ın bu yanıtı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kullanıcı tarafından tartışıldı.

Editör: Zeliha YAKUT