Now TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinde Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek, 18 Nisan’da yayınlanan son bölümde diziye veda etti.

Ceylan Karakteri Ceylan'ın Ölümüyle Diziden Ayrıldı

Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Asuman Dabak gibi oyuncuların yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi, aldığı yüksek reytinglerle dikkat çekiyor. Esengül Aypek, senaryo gereği kötü bir karakter olan Ceylan'ın ölerek diziden ayrılmasının ardından veda mesajı yayınladı.

Veda Mesajında Teşekkürler

Mesajında, "Çok eğlendim, müthiş vakitler geçirdim, sayenizde. Yönetmenimize, senaristlerimize, menajerime ve oyuncu arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Yeni Sezonda Ceylan Karakteri Olmayacak

Hudutsuz Sevda dizisinde ölerek ayrılan Esengül Aypek, Ceylan karakteriyle diziye damga vuran isimlerden biriydi. Ancak yeni sezonda Ceylan karakterinin yer almayacağı ve dizinin devamında geri dönmeyeceği belirtildi. Aypek'in yeni bir diziyle sözleşme imzalayarak yeni sezonda ekrana geleceği tahmin ediliyor.

Yorumlarınızı Bekliyoruz

Lovely Runner 9. Bölüm çıktı mı, ne zaman yeni bölümü yayınlanacak? Lovely Runner 9. Bölüm çıktı mı, ne zaman yeni bölümü yayınlanacak?

Esengül Aypek'in diziden ayrılmasıyla ilgili düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz. Ayrıca, Hudutsuz Sevda'nın 2. sezonu devam edecek mi, yeni sezonda olacak mı gibi soruların yanıtlarını öğrenmek için ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Herkese iyi seyirler!