Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

İstanbul'da gerçekleşen bir üniversite mezuniyet partisi, ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın adının karıştığı olayla sona erdi. Genç bir kadının evinde alıkonulduğu iddiasıyla yapılan ihbar sonrasında polis tarafından gözaltına alınan Hasan Can Kaya'nın yaşadıkları ve olayın detayları merak konusu oldu. İşte yaşananların ayrıntıları...

Hasan Can Kaya'nın Gözaltına Alınması

İddialara göre, geçtiğimiz hafta Salı günü, Beşiktaş'ın Levent semtinde yaşanan olayda, ünlü komedyen Hasan Can Kaya, bir üniversite mezuniyet partisine katıldı. Partide tanıştığı 23 yaşındaki genç kadınla birlikte evine giden Kaya'nın, genç kadını evinde alıkoyması üzerine olayın detayları ortaya çıktı. Genç kadının, cep telefonu üzerinden yaptığı ihbar sonrasında polisler tarafından evden çıkarıldı ve Hasan Can Kaya ile birlikte karakola götürüldü.

Genç kadının İfade İçeriği

Emniyette ifadesi alınan genç kadın, partide tanıştığı Hasan Can Kaya ile birlikte evine gittiğini, ancak Kaya'nın kendisiyle yakınlaşmak istemesi üzerine evden çıkmak istediğini belirtti. Ancak iddiaya göre, Kaya'nın bu isteğe karşılık vermemesi ve çıkmasına izin vermemesi üzerine genç kadın, polise başvurduğunu ve alıkonulduğunu belirtti. Ancak genç kadın, emniyette verdiği ifadesinde Hasan Can Kaya'dan şikayetçi olmadığını dile getirdi.

Hasan Can Kaya'nın Serbest Bırakılması

Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından tutanak tutulması sonrasında, Hasan Can Kaya'nın serbest bırakılmasına karar verildi. Kaya, suçlamaları reddederek yaşananların gerçekle ilgisi olmadığını iddia etti ve evde başka kadınların da bulunduğunu belirtti. Olayın ardından yaşanan gelişmeler, kamuoyunda geniş yankı buldu ve Hasan Can Kaya'nın gözaltına alınmasıyla ilgili farklı yorumlar yapıldı.

Editör: Havva Andırır