Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu üstlendiği Konuşanlar programı, her hafta Exxen platformunda izleyicilerle buluşuyor.

HASAN CAN KAYA, SURVİVOR SEMA'NIN İKİZİNİ BULDU

Programın hemen hemen her bölümü büyük ilgi görüyor ve sosyal medyada sıkça konuşuluyor. İzleyiciler, programı sıklıkla gündemde görebiliyorlar.

Geçtiğimiz bölümlerden birinde Hasan Can Kaya, konuklarından birine dönerek, "Siz Sema'ya benzemiyorsunuz mu? Survivor'daki Sema Aydemir'i hatırlatmıyor mu?" şeklinde bir soru yöneltti.

Survi̇vor Sema Ikizi Hasan Can Kaya

Zuhal Topal Yemekteyiz 20 Mayıs Ömer Faruk Şimşek’in menüsü! Zuhal Topal Yemekteyiz 20 Mayıs Ömer Faruk Şimşek’in menüsü!

SEMA'DAN DAHA ÇOK SEMA'YA BENZİYOR

Konuklardan biri, genç bir kadını Sema Aydemir'e benzettiğinde, Hasan Can Kaya espriye devam etti: "Sema'nın biraz estetik olduğunu düşünüyorum, biraz değişti. Ama sen, şu anda orijinal Sema'dan daha çok Sema'ya benziyorsun."

Ünlü komedyen Sema Aydemir, telefonla görüntülü arandığında, Kaya'nın "Konuşanlar çekimindeyim" demesiyle şaşkınlığını dile getirdi. Görüşme devam ederken, komedyen "Senin yanında tam bir Sema kopyası var" diyerek genç kadını Sema Aydemir'e gösterdi.

ESPİRİLERİYLE HERKESİ GÜLDÜRDÜ

O anlar izleyiciler arasında büyük bir espri rüzgarı estirdi. Hasan Can Kaya, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Senin yerine Survivor'a katılsaydı, en azından kimseyi dövmezdi ve belki de daha başarılı olurdu. Sema'ya alkışlar, bebeğim, sen giyinene kadar bekleyeceğiz."

Konuşma sona erdikten sonra stüdyodakiler kahkahalarla gülerek o anların tadını çıkardılar. Bu esprili anlar izleyiciler arasında hızla yayıldı.