Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

NOW TV'nin yeni sezon açılışını yapacak olan "Harika Çılgınlar" dizisi için oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerinde Cem Yiğit Üzümoğlu ve Devrim Yakut'un yer aldığı dizi, Hande Altaylı'nın senaryosuyla ve Bahadır Karataş'ın yönetmenliğiyle Eylül ayında seyirciyle buluşacak. İşte, dizinin detayları ve oyuncuları hakkında bilgiler...

Cem Yiğit Üzümoğlu Kimdir?

Cem Yiğit Üzümoğlu, 1 Mart 1994 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatroda başlayan Üzümoğlu, daha sonra televizyon dünyasına adım atmış ve birçok önemli yapımın içinde yer almıştır. "Adı Efsane", "Aşka Düşman", "Hakan: Muhafız", "Rise Of Empires: Ottoman", "Şakir Paşa" gibi yapımlarda performans sergilemiştir. 179 cm boyundaki oyuncu, başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Devrim Yakut: Deneyimli İsim

Devrim Yakut, 27 Mayıs 1968 tarihinde dünyaya gelmiş ve Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Uzun yıllar boyunca Devlet Tiyatroları'nda çalışmış olan Yakut, televizyon kariyerinde de birçok önemli rolde yer almıştır. "Camdaki Kız", "Payitaht Abdülhamid", "Darısı Başımıza", "Cesur ve Güzel" gibi sevilen yapımlarda izleyicilerle buluşan Yakut, oyunculuk yeteneği ve deneyimiyle tanınmaktadır.

Harika Çılgınlar Dizinin Konusu Nedir?

"Harika Çılgınlar" dizisi, NOW TV ekranlarında Eylül ayında yayınlanacak olup, büyük bir heyecanla beklenmektedir. Büyükada'da çekimlerine başlanan dizi, Hande Altaylı'nın senaryosu ve Bahadır Karataş'ın yönetmenliğiyle izleyicilere farklı bir hikaye sunmayı amaçlamaktadır. Cem Yiğit Üzümoğlu ve Devrim Yakut gibi güçlü isimlerin yer aldığı dizi, geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeyi hedeflemektedir.

Editör: Havva Andırır