NOW TV'nin heyecanla beklenen yeni yapımı "Harika Çılgınlar", izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Cem Yiğit Üzümoğlu ve Devrim Yakut'un yer aldığı dizi, Eylül ayında ekranlarda olacak. İşte, dizinin oyuncu kadrosu ve detayları...

Cem Yiğit Üzümoğlu: Başrolde Genç Yetenek

Cem Yiğit Üzümoğlu, 1 Mart 1994 doğumlu ve İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Üzümoğlu, oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış ve daha sonra televizyon dizilerinde boy göstermiştir. "Adı Efsane" dizisiyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, uluslararası platformlarda da adından söz ettiren yapımlarda yer almıştır. Kendisi 179 cm boyundadır ve daha önce "Aşka Düşman", "Hakan: Muhafız", "Rise Of Empires: Ottoman", "Şakir Paşa" gibi projelerde rol almıştır.

MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?

Cem Yigit Uzumoglu Resimleri 768

Devrim Yakut: Deneyimli Oyuncu ve Dizi Severlerin Tanıdığı İsim

Devrim Yakut, 27 Mayıs 1968 doğumlu ve Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Uzun yıllar boyunca Devlet Tiyatroları'nda görev yapmış olan Yakut, televizyon dünyasında da önemli projelerde yer almıştır. "Camdaki Kız", "Payitaht Abdülhamid", "Darısı Başımıza", "Cesur ve Güzel" gibi başarılı yapımlarda rol alarak geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. 2012 yılında Alper Kut ile evlenen ve birçok başarılı performans sergileyen Devrim Yakut, "Harika Çılgınlar" dizisiyle de izleyicilerin karşısına çıkacak.

Harika Çılgınlar'ın Yönetmeni ve Senaristi

Dizinin senaryosunu ünlü yazar Hande Altaylı kaleme almış, yönetmen koltuğunda ise Bahadır Karataş bulunmaktadır. Büyükada'da çekimlerine başlanan dizi, dikkat çekici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla merakla beklenmektedir.

Editör: Havva Andırır