Bazı besinler birlikte tüketildiğinde daha sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi sağlayabilir. Fit bir görünüm elde etmek için yeni trend, limon ve ananas karışımıdır. Beslenme programınızda çeşitli değişiklikler yaparak daha sağlıklı kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. İşte uzmanlara göre beraber tüketilmesi gereken yiyecekler:

Resized 62B3C 4F416Ec3Ananassuyu

Limon ve Ananas: Mükemmel Kilo Verdirici İkili

Ananas, kalorisi düşük ve su içeriği yüksek bir meyvedir. Sindirim sistemi için ekstra faydalar sağlayan bu besini limon suyuyla birleştirdiğinizde harika bir detoks ürünü elde edebilirsiniz. Limonun içerisindeki sitrik asit, vücut yağının daha hızlı yanmasını sağlar. Diyetisyenler, ananas diyetinin 5-6 gün uygulanabileceğini belirtiyor. Bu diyet, fazla kiloları kısa sürede vermek için etkili olabilir. Ancak kısıtlayıcı olması nedeniyle uzun süre devam etmek doğru değildir.

I (2)-20

2014 yılında Journal of Nutrition and Metabolism'de yayınlanan bir araştırmaya göre, ananas konservesi tüketen çocukların, tüketmeyenlere göre daha az bakteriyel enfeksiyona yakalandığı tespit edildi. Üstelik ananas, enfeksiyonları tedavi edebiliyor ve hastalık riskini azaltarak süreci hızlandırıyor.

Tahinin Yararlari 790771

Yüksek lif içeriği sayesinde vücudun su toplama sorununu engeller ve ödem atmanızı sağlar. Kısa sürede ödem atmak istiyorsanız lif deposu olan ananası tercih edebilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI DHY (DEVLET HİZMETLERİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ) KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ | Sağlık Bakanlığı 118. Dönem Devlet Hizmetleri Yükümlülüğü mazeret kurası - atama sonucu SAĞLIK BAKANLIĞI DHY (DEVLET HİZMETLERİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ) KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ | Sağlık Bakanlığı 118. Dönem Devlet Hizmetleri Yükümlülüğü mazeret kurası - atama sonucu

1662179320 15 Priroda Club P Vod

Limonlu ve Naneli Yeşil Çay

Yeşil çay, ödemi atmaya yardımcı olur ve limon ile birleştiğinde göbek yağlarının yakılmasını sağlar. Antioksidan içeriği sayesinde yağ salımını artırarak karaciğer yağlarının enerjiye dönüşmesini sağlar. Yeşil çay ve limon ikilisi, daha geç acıkmanıza yol açar ve böylece kilo vermenizi kolaylaştırır.

37Eaeee9D72Dfc5Ed52F4Ab3562E6581

Mercimek ve Domates: Sağlıklı ve Besleyici

Yeşil mercimek ve domates birleştirildiğinde harika bir çorba hazırlayabilirsiniz. Kısıtlı kalori alarak bakliyat tüketen kişiler, tüketmeyenlere göre daha fazla kilo verir. Mercimek, leptin direncini korur ve daha hızlı kilo vermenizi sağlar.

Kisspng Avocado Oil Food Hass Av

Avokado ve Acı Biber: Tok Tutan Diyet İkilisi

Oleik asit içeren avokado, uzun süre tok kalmanızı sağlar. Acı biberdeki iştah kesici kapsaisin maddesi de iyi bir destekleyici olacaktır. Bu ikili, tok tutan ve lezzetli bir alternatif sunar.

Yesil Samandag Biberi Aci 1 Kg

Yumurta ve Dolmalık Biber: Güçlü Protein Kaynağı

Yumurta, güçlü bir protein kaynağıdır ve dolmalık biber ile birleştiğinde etkili bir zayıflama aracına dönüşür. Dolmalık biber, vücutta depolanan yağları yakmanıza ve karbonhidratları yakıta dönüştürmenize yardımcı olur.

Xxl Height

Havuç ve Tahin: Sağlıklı ve Düşük Kalorili Atıştırmalık

Havucun içerisindeki karbonhidrat değeri %10 civarındadır. Nişasta ve lif içeren havuç, düşük glisemik indekse sahiptir. Vitamin deposu olan bu sebze ve tahinin birleşimi, faydalı bir atıştırmalığa dönüşür. Hem sağlıklı bir ara öğün tüketmek hem de hızlıca kilo vermek için bu ikiliyi mutlaka deneyin.

6715821779E8814Ac674Df5C40083849

Doğru besin kombinasyonlarıyla sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek mümkündür. Limon ve ananas karışımı, limonlu ve naneli yeşil çay, mercimek ve domates, avokado ve acı biber, yumurta ve dolmalık biber, havuç ve tahin gibi besinler, diyetinize ekleyebileceğiniz sağlıklı seçeneklerdir. Uzmanların önerilerine uyarak bu kombinasyonları deneyebilir ve fit bir vücuda kavuşabilirsiniz.

C4B745De713F145A445A473C1B5E98Ef

Saglikli Kilo Vermek Bu Kadar Ba

Editör: Ali Çakar