'Ya Çok Seversen' adlı dizide Kerem Bürsin ile birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan, şu günlerde dinlenmeye ve gezmeye vakit ayırıyor.

YENİ YILDAN KEYF ALMAYA BAŞLADIM

Haberin devamında, güzel oyuncunun son röportajında şu ifadelerine yer verilmişti: "Şu an biraz dinleniyorum, geziyorum. Roma'da biraz yağmurlu bir hava vardı ama yine de güzeldi. Arkadaşlarla kız kıza tatil yaptık. Bol bol makarna ve pizza yedik, kilo aldık ama hemen spor yaparak telafi ettik. Ayrıca senaryo okuyorum. Yeni yılın keyfini çıkarmaya başladım."

Hafsanur Sancaktutan

ÖZEL İLİŞKİLERİMİ KONUŞMUYORUM 

2018'de Gülperi dizisiyle oyunculuğa başlayan ve şimdi en popüler isimlerden biri olan Sancaktutan, sadece mesleğiyle değil, özel hayatıyla da medyanın ilgi odağı haline geldi.

Özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verirken, bir dönem Kerem Bürsin ile anılan Sancaktutan, "Kerem Bürsin'le hep arkadaştık. Özel hayatımı özel olarak saklamayı tercih ediyorum. İlişkilerim hakkında konuşmayı tercih etmiyorum" demişti.

HASTANEDEN TABURCU OLDU 

Anneler Günü'nde hastane paylaşımı yapan ünlü oyuncu, verdiği pozu "Anne gözü, anne yüreği" notuyla sosyal medyada paylaşmıştı. Takipçileri, hastane fotoğrafıyla ilgili endişelerini dile getirmişti.