33 yaşındaki Güllü Çolak'ın 2 ay önce Kahramanmaraş'tan kaybolması Müge Anlı'da ele alındı. 13 ve 2 yaşındaki çocuklarıyla ortadan kaybolan Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet'in itirafları ve Güllü'nün eski eşi Mahmut'un ifadeleri şoke etti.

Müge Anlı'da Güllü Çolak Kimdir?

Güllü Çolak, 33 yaşında Kahramanmaraşlı iki çocuk annesi. 2 ay önce evdeki birikimi, altınları ve çocuklarını alarak ortadan kayboldu.

Müge Anlı'da Güllü Çolak'ın Sevgilisi Mehmet Kimdir?

Güllü Çolak, 9 yıldır Mehmet ile birlikteydi. Mehmet, Güllü ile sevgili olduğunu ve resmi nikahlı eşiyle çocuğu olmadığını söyledi. Güllü'nün kaybolmasından sonra Mehmet'in Güllü'ye şiddet uyguladığı ve Güllü'nün baba evine geri döndüğü ortaya çıktı. Mehmet'in Güllü'den sonra iki evli kadını daha kaçırdığı ve bu kadınları da kandırıp altınlarını aldığı iddia edildi.

Müge Anlı'da Güllü Çolak'ın İlk Eşi Mahmut Kimdir?

Güllü Çolak'ın ilk eşi Mahmut da Müge Anlı'ya katıldı. Mahmut, Güllü'nün Mehmet tarafından dolandırıldığını ve Mehmet'in Güllü'yü kaçırdığını savundu. Mahmut, Güllü'ye DNA testi yaptırdığını ve oğlunun kendisinden olmadığını öğrendiğini söyledi. Mahmut, Mehmet'e ve Güllü'ye dava açtığını da belirtti.

YALI ÇAPKINI 6 EYLÜL 2024 CUMA bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak, bu hafta mı, haftaya mı? İşte tarih YALI ÇAPKINI 6 EYLÜL 2024 CUMA bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak, bu hafta mı, haftaya mı? İşte tarih

Güllü Çolak'ın Babaannesi ve Halası Hakkında Şok İddialar!

Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet, babaannesi ve halasının birini öldürüp kıyma makinesinden geçirdiğini iddia etti. Mahmut da bu iddiayı doğruladı.

Müge Anlı'da Neler Oldu?

Müge Anlı'da Güllü Çolak'ın kaybolma olayı ve Mehmet'in Güllü'ye şiddet uygulamasıyla ilgili görüntüler yayınlandı. Güllü Çolak, Mehmet'in kendisine şiddet uyguladığını ve onu tehdit ettiğini doğruladı. Güllü'nün eski eşi Mahmut da Mehmet'e ve Güllü'ye dava açtığını söyledi.

Editör: Murat Serdar Yıldız