İspanya La Liga'da büyük heyecan yaşanıyor. Bu hafta Granada, sahasında Osasuna'yı ağırlıyor. Maç öncesi tüm detaylar merakla bekleniyor. Peki, Granada - Osasuna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

GRANADA - OSASUNA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Granada - Osasuna mücadelesi 28 Nisan Pazar günü saat 17:15'te başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

1. Lig'de play-off maçları tarihi belli mi, ne zaman, nerede, saat kaçta oynanacak? 1. Lig'de play-off maçları tarihi belli mi, ne zaman, nerede, saat kaçta oynanacak?

28 Nisan 2024'te Granada ile Osasuna arasındaki İspanya La Liga maçı heyecanla bekleniyor. Maçın yayın saati, kanalı ve diğer detaylar şöyle:

Granada - Osasuna maçı, S Sport Plus ve S Sport kanallarından canlı olarak izlenebilecek. S Sport Plus, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir. S Sport, Kablo TV 240, Tivibu 73, Turkcell TV+ 77, Vodafone TV 11 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir. Granada - Osasuna maçı 28 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 17:15'te başlayacak. Karşılaşma, Granada'nın ev sahipliğinde, Los Carmenes Stadyumu'nda gerçekleşecek.