Türkiye'nin sevilen oyuncularından Gökçe Bahadır, hem oyunculuk kariyeriyle hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biri. Özellikle "Hayat Bilgisi" dizisinde canlandırdığı Törpü karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanan Bahadır, son olarak boğaz manzaralı villasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bahadır'ın evine ödediği kira miktarı, magazin dünyasında şaşkınlık yarattı.

65Faadda0F61A69C22Aa6713

Gökçe Bahadır'ın kariyeri, "Hayat Bilgisi" ve "Yaprak Dökümü" gibi önemli projelerle dolu. Ancak Bahadır'ın özel hayatı da kamuoyunun ilgisini çekiyor. Geçtiğimiz Şubat ayında müzik dünyasından Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Bahadır, Alaçatı'da sade bir törenle evlenmişti. Nikahında tercih ettiği 85 bin TL değerindeki gelinliğiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Ünlü çiftin lüks oteller yerine sade ve doğayla iç içe mekanları tercih etmesi, medyanın dikkatinden kaçmıyor. Geçtiğimiz yaz Bodrum'da bir kulübede kalmaları da bu tercihin bir yansıması olarak değerlendirildi.

Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti! Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti!

Son olarak, Bahadır'ın Etiler tepelerinde bulunan boğaz manzaralı lüks villasının kirasıyla ilgili ortaya çıkan bilgiler, magazin gündemini salladı. Bahadır ve eşi Emir Ersoy'un oturdukları eve aylık tam 270 bin TL kira ödediği belirtildi. Bu rakam, geniş bir kitle tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve lüks yaşam tarzına ilişkin tartışmaları da beraberinde getirdi.

Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy'un kira ödedikleri villalarının yüksek bedeli, ünlülerin yaşam tarzları ve gelir düzeyleri hakkında kamuoyunda farkındalık yaratırken, Bahadır'ın özel hayatı ve tercihleri hakkında daha fazla merak uyandırdı.