Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Davasında İkinci Duruşmada Neler Yaşandı? Tutuklu Bahar Candan'ın Duruşmaya Katıldı mı? Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Davasında İkinci Duruşmada Neler Yaşandı? Tutuklu Bahar Candan'ın Duruşmaya Katıldı mı?

Gizem Karaca Kimdir Kaç Yaşında Aslen Nereli Ne Mezunu?

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992'de İstanbul'da doğan Türk oyuncu. Annesi Arnavut, babası ise Selanik göçmenidir. Çocukluğunun bir kısmını Amerika ve Kanada'da geçiren Karaca, İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde eğitim gördü.

Gizem Karaca Evli Mi Gizem Karaca Kimle Evli 16267420 9745 Amp

Gizem Karaca Miss Turkey Yarışması ve Oyunculuğa Başlangıç

2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Gizem Karaca, ikinciliği elde etti. Bu sayede tanınırlık kazanan Karaca, oyunculuk kariyerine "Eve Düşen Yıldırım" dizisiyle başladı.

Gizemkaraca.....1117

Gizem Karaca Rol Aldığı Diziler ve Filmler Hangileri?

"Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu", "Benim Hala Umudum Var", "Seni Seviyorum Adamım", "Güzel Köylü", "İstanbul Sokakları", "İçimdeki Fırtına", "Kara Sevda", "Küçük Ortak", "Ay Lav Yu Tuu", "İnsanlık Suçu", "Hürkuş: Göklerdeki Kahraman", "Sosyetik Gelin", "Mahsusa", "Tut Elimi", "Bizim Semtin Çocukları", "Şampiyon", "Baraj", "Elli Kelimelik Mektuplar", "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" ve "Alparslan: Büyük Selçuklu" gibi birçok dizi ve filmde rol alan Gizem Karaca, başarılı oyunculuğuyla izleyicilerden takdir topladı.

4 Yil Once Evlenen Gizem Karaca Dan Bebek 14184352 3344 Amp

Gizem Karaca Evli mi Kaç Çocuğu Var?

Gizem Karaca, 16 Eylül 2017 tarihinde işletmeci Kemal Ekmekçi ile evlendi. Çocukları bulunmamaktadır.

Gizem Karaca Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Gizem Karaca, 1.70 boyundadır.
İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
At binme, kayak ve yüzme gibi sporlarla ilgilenmektedir.
Hayvanseverdir ve birçok hayvan koruma derneğine destek olmaktadır.

Editör: Murat Serdar Yıldız