Ali Koç, iş dünyasının ve spor dünyasının önde gelen isimlerinden biridir. Koç Holding’in önemli yöneticilerinden biri olan ve 2018 yılından itibaren Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanlığını üstlenen Ali Koç’un özel hayatı da merak konusu olmaktadır. Ali Koç’un çocukları hakkında detaylar, geniş bir ilgi görmekte.

Ali Koç'un Çocukları Kimlerdir?

Ali Koç, eşi Nevbahar Demirağ ile 21 Ekim 2005 tarihinde evlenmiştir. Bu evlilikten iki çocukları olmuştur: Leyla Sadberk Koç ve Kerim Rahmi Koç. Ali Koç ve Nevbahar Demirağ çiftinin çocukları, ailelerinin sosyal medya paylaşımlarında ve medyada zaman zaman yer almakta.

Ali Koc Kac Cocugu Var 4

Leyla Sadberk Koç Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Leyla Sadberk Koç, Ali Koç ve Nevbahar Demirağ’ın ilk çocuğudur. 15 Mayıs 2006 tarihinde İstanbul’da doğan Sadberk, şu anda 18 yaşındadır. Eğitimine Koç Okulu’nda devam eden Leyla Sadberk, adını Ali Koç’un babaannesi Sadberk Koç’tan almıştır.

Nevbahar Demirağ Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Nevbahar Demirağ, Ali Koç’un eşidir ve Sadberk Leyla Koç ile Kerim Rahmi Koç’un annesidir. 10 Mart 1972 tarihinde İstanbul’da doğan Nevbahar Demirağ, 52 yaşındadır. Eğitim hayatına ABD’de başlamış, Los Angeles’taki Loyola Marymount Üniversitesi’nde güzel sanatlar alanında lisans eğitimi almıştır. Türkiye’ye döndükten sonra, Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Ali Koc Kac Cocugu Var 5

Kerim Rahmi Koç Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Ali Koç ve Nevbahar Demirağ’ın ikinci çocuğu olan Kerim Rahmi Koç, 12 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul’da doğmuştur ve 16 yaşındadır. Kerim Rahmi adı, dedesi Rahmi Koç’tan gelmektedir. Eğitimini Koç Okulu’nda sürdürmektedir.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Kerim

Ali Koç’un Kişisel Bilgileri

Ali Koç, 2 Nisan 1967 tarihinde İstanbul’da doğmuş olup, 57 yaşındadır. Koç Holding’in yönetici kadrosunda önemli bir rol üstlenen Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanlığını da yürütmektedir..

Editör: Havva Andırır