Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünde ilk önemli sınavını verecek olan sarı-lacivertliler, maç öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. İlk maçın oynanacağı tarih, saat ve yayın bilgileri futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Maçı Şifresiz Kanalda mı? Lugano-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçı hangi gün nerde, saat kaçta? Lugano-FB maçı hangi kanalda?

Türkiye - İzlanda maçı şifresiz! Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi 2. maç Türkiye - İzlanda maçı şifresiz! Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi 2. maç

Lugano-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Lugano ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı, 23 Temmuz Salı günü TSİ 21:30'da gerçekleşecek. Müsabaka, Türkiye saati ile akşam saatlerinde başlayacak ve futbolseverler D-Smart ve D-Smart GO üzerinden canlı olarak izleyebilecekler.

Fenerbahçe'nin Hedefi: Avantajlı Bir Skor Almak

Fenerbahçe, Lugano deplasmanında iyi bir sonuç alarak rövanş için avantajlı bir pozisyon elde etmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertli ekip, turnuvada ilerleyerek Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılma amacını güdüyor. Mourinho önderliğindeki takım, Avrupa'nın en prestijli organizasyonunda başarılı bir performans sergilemek için sahaya çıkacak.

669Ce1Be497917C4B0B243E6

Muhtemel Rakipler ve Tur Beklentileri

Eğer Fenerbahçe, Lugano'yu elemeyi başarırsa, 3. ön eleme turunda daha zorlu rakiplerle karşılaşacak. Fransa'dan Lille, Hollanda'dan Twente, Belçika'dan Union SG, İskoçya'dan Rangers, Avusturya'dan Salzburg ve Çekya'dan Slavia Prag gibi güçlü takımlarla eşleşme olasılıkları bulunuyor. Kura çekimi 22 Temmuz'da yapılacak ve tur maçları 6-7 Ağustos ile 13 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Editör: Havva Andırır