Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile oynayacağı rövanş maçı 13 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Karşılaşma, saat 20:00’de başlayacak.

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Mücadelenin yayıncı kuruluşu henüz kesinleşmemiş olmakla birlikte, maçın Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanması bekleniyor. Maçın hangi kanal veya platformdan yayınlanacağına dair kesin bilgi, ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Fenerbahçe Lille Maç Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Fenerbahçe'nin Lille ile İstanbul'da oynayacağı rövanş maçının biletleri henüz satışa sunulmamış durumda. Biletlerin önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor. Bilet satış tarihleri ve detayları hakkında bilgi almak için Fenerbahçe'nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları takip edilebilir.

66B3352C37446C2415400265

Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Fenerbahçe’nin Muhtemel Rakibi Kim Olacak?

Fenerbahçe, Lille'i elediği takdirde, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Slavia Prag - Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Play-off turundaki ilk maçlar 20-21 Ağustos tarihlerinde, rövanş maçları ise 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Fenerbahçe'nin Lille karşısında alacağı sonuç, Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki aşamadaki rakibini belirleyecek ve Türk futbolu adına önemli bir adım olacaktır.

Editör: Zeliha YAKUT