ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da, 11 Haziran 2024 tarihli bölümüyle izleyicilerle buluştu. Program, hafta içi her gün saat 16.00'da yayınlanarak, ailevi sorunları, kayıp kişilerin bulunmasını ve barıştırmayı amaçlayan bir platform sunuyor.

Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı? Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı?

Esra Erol'da Faris Çiçek'in Dramı Sosyal Medya Dolandırıcılığı İddiası

Programa katılan 26 yaşındaki Faris Çiçek'in dramı, sosyal medyada tanıştığı sevgilisinin dolandırıcılık iddiasıyla başladı. Faris, Emriye Öztürk'ün ailesinin tehditleriyle karşı karşıya kaldığını öne sürdü. Emriye'nin kendisini dolandırdığını ve iftira attığını iddia eden Faris'in hikayesi, izleyicileri derinden etkiledi.

Esra Erol'da Cüneyt-Özge Çiftinin Saniye Karalar İle Yüzleşmesi

Cüneyt ve Özge çiftinin hikayesi ise çocuklarının Cüneyt'in teyzesi Saniye Karalar tarafından kaçırıldığı iddiasıyla doluydu. Saniye Karalar, çiftin çocuğunu istemediğini, kendisinin yardım ettiğini savunarak karşı çıktı. Ancak çift, çocuklarının kendilerine verilmesi için çırpınırken, stüdyodaki yüzleşme izleyicileri de derinden etkiledi.

Editör: Havva Andırır