MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Başarılı şarkıcı Hadise, müzik kariyerinin yanı sıra artık oyunculuk dünyasında da adından söz ettirecek. Dijital bir platformda yayınlanacak olan 8 bölümlük bir dizide yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan Hadise, setten çekilen ilk görüntüleri hayranlarıyla paylaştı.

Hadise'nin Oyunculuğa Girişi

Sahne performanslarıyla ve iddialı tarzıyla uzun süredir magazin gündeminin önemli isimlerinden biri olan Hadise, oyunculuk kariyerine başlamaya karar verdi. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan dizi projesinde rol alacağı haberi, hayranlarını heyecanlandırmıştı. Yakın arkadaşı Seda Bakan'ın da teşvikiyle oyunculuk dersleri alan Hadise, şimdi Esas Oğlan adlı dizide Ceren karakterine hayat verecek.

Dudak Uçuklatan Rakam

Oyunculuk dünyasına hızlı bir giriş yapan Hadise, yakın arkadaşı Seda Bakan tarafından ikna edilerek rol aldığı dizide önemli bir anlaşmaya imza attı. Ünlü şarkıcı, dijital bir platformda yayınlanacak olan 8 bölümlük dizi için tam 10 milyon TL'lik bir ücret karşılığında anlaşma sağladı.

Dizinin Tanıtımı ve İlk Görüntüler

Dizinin tanıtımıyla birlikte hayranları, Hadise'nin yeni oyunculuk serüvenine dair ilk izlenimlerini edindi. Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman gibi deneyimli oyuncuların da kadroda yer aldığı dizi, romantik ve gerçekçi karakterleriyle dikkat çekiyor. Ceren karakterini canlandıracak olan Hadise'nin romantik ve risk analisti bir karaktere hayat vereceği belirtilirken, Seda Bakan'ın da Selma karakteriyle ekranlarda olacak.

Editör: Havva Andırır