Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, 57 yaşında hayata veda etti. Karlı, 6 aydır cezaevinde bulunuyordu ve geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından Elif Karlı, eşinin ölümüyle sarsıldı. İşte, Cengiz Karlı'nın hayatı ve ölümü hakkında detaylar:

CENGİZ KARLI KİMDİR, MESLEĞİ NEDİR?

Elif Karlı ile 1993 yılında evlenen Cengiz Karlı, çiftin 'Ecen Naz' ve 'Alperen' adlarında iki çocuğu bulunmaktadır. Cengiz Karlı'nın mesleği hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, uzun yıllardır cezaevinde olduğu ve çete mensupluğundan dolayı cezaevinde bulunduğu bilinmektedir.

iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı? iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı?

CENGİZ KARLI NEDEN ÖLDÜ?

Cengiz Karlı, cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 6 aydır cezaevinde bulunan Karlı, hastaneye kaldırıldığında kalp krizi geçirmiş ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Bu acı haberi alan Elif Karlı, eşinin hastalığı ve vefatıyla ilgili duygularını şu sözlerle ifade etmiştir:

"2 gün önce çok ağır bir grip geçirdi. Zatürreden de şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü, aramayınca telaşlandım. Sabaha karşı 04.00 sıralarında cezaevinden bir telefon aldım. Cengiz'in rahatsızlandığını ve kalp krizi geçirdiğini alıştırarak söylediler. Vefat ettiğini söylediler. En son geçen salı sesini duydum. 6 Ocak'ta da doğum günüydü görüştük. En son sesini duyduğumda çok iyiydi. Saç sakal tıraşı olduğunu söyledi. Moralinin yüksek olduğunu söyledi ama eşim ağır hastaydı... Kalp rahatsızlığı vardı."

Elif Karlı, eşinin hastalığı ve cezaevindeki durumuyla ilgili önceki paylaşımlarında da endişelerini ve özlemini dile getirmişti. Cengiz Karlı'nın vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğmuştur.