Esra Bilgiç’in Yeni Aşkı Tanıdık Çıktı! Yakalanınca Neye Uğradıklarını Şaşırdılar

Türk televizyon dünyasının sevilen oyuncularından Esra Bilgiç, yeni aşkıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi başarılı projelerde rol alarak geniş bir hayran kitlesi edinen güzel oyuncunun, ünlü DJ ve yapımcı Faruk Sabancı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili, ilk kez birlikte Çengelköy'deki bir mekândan çıkarken görüntülendi ve basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

4B188F12190Ac2F10C0Cd6E3D7812F03

Gökhan Töre'den Sonra Yeni Aşk

Esra Bilgiç, futbolcu Gökhan Töre ile evliliğini sonlandırdıktan sonra adı birçok isimle aşk dedikodularına karışmıştı. Ancak bu kez, güzel oyuncu Faruk Sabancı ile olan ilişkisiyle gündeme geldi. İkilinin samimi halleri ve baş başa yedikleri akşam yemeği, aşk iddialarını doğrular nitelikteydi.

C3596C798Ae73539455500Ed3B8761B6

Basına Yakalanınca Şaşkınlık Yaşadılar

Çengelköy'deki bir restoranda baş başa akşam yemeği yiyen Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı, çıkışta basın mensuplarını karşılarında görünce büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Aşk soruları karşısında sessiz kalmayı tercih eden çift, sadece "Yemek yedik arkadaşlar, iyi akşamlar" demekle yetindi. Bu kısa açıklama, çiftin ilişkilerini kamuoyuna duyurma konusunda temkinli davrandığını gösterdi.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

E90Fb8199698329-1

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı'nın Aşkı

Faruk Sabancı, müzik dünyasında yaptığı başarılı işlerle tanınan bir isim. Esra Bilgiç ile olan ilişkisi, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı. Çiftin birbirine olan uyumu ve samimi halleri, hayranlarının da dikkatini çekti. Bu yeni aşkın, iki ünlü ismin kariyerlerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

F H Uq H No X E A E Qzr B

Esra Bilgiç Kimdir?

Esra Bilgiç, 1992 doğumlu ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Televizyon dünyasına Diriliş Ertuğrul dizisi ile adım atan Bilgiç, kısa sürede büyük bir popülarite kazandı. Daha sonra Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi projelerde rol aldı. Güzelliği ve yeteneği ile dikkat çeken oyuncu, kariyerine başarılı bir şekilde devam ediyor.

I (1)-41

Faruk Sabancı Kimdir?

Faruk Sabancı, ünlü Sabancı ailesinin bir ferdi ve müzik dünyasında DJ ve yapımcı olarak tanınıyor. Genç yaşına rağmen yaptığı başarılı işlerle adından sıkça söz ettiren Sabancı, hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük bir hayran kitlesine sahip. Müzik kariyerinde birçok ödül kazanan Sabancı, Esra Bilgiç ile olan ilişkisi ile de magazin gündeminde.

(1)-43

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı'nın aşkı, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Çengelköy'deki romantik akşam yemeği, çiftin ilişkilerini doğrularken, basına yakalanmaları onların şaşkınlık yaşamalarına neden oldu.

B0Abe35Da733473Dc23E94209D1B686E

Esra Bilgiç’in yeni aşkı ve Faruk Sabancı ile olan ilişkisi, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu aşkın, iki ünlü ismin kariyerlerinde nasıl bir etki yaratacağı ise merakla bekleniyor.

Esra Bilgic Measurements Bra Siz-1

Esra Bilgic 720 720X375

Esra Of Ertugral

Editör: Ali Çakar