Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 28 şüpheli hakkında kara para aklama iddiasıyla hazırlanan iddianame dikkat çekici detaylar içeriyor. İşte iddianamede yer alan ifadeler ve suçlamalar...

En Çok Kazanç Sağlayan Şirket Hangisi?

İddianameye göre, çiftin en çok kazanç sağladığı şirketlerden biri olan "Rise and Shine"nın naylon fatura kestiği iddia ediliyor. Şirketin en çok sattığı ürünün markaya ait doğal kabak lifli katı sabun olduğu belirtiliyor.

Dilan Polat0148586

Balıkesir’deki E.Ö.’nün Siparişleri Ne Anlama Geliyor?

Balıkesir’de yaşayan E.Ö. adlı kişinin, iki ayda 1866 sipariş kaydıyla toplamda 16 bin 560 adet sabun aldığı, karşılığında da 1 milyon 194 bin 946 lira ödediği ifade ediliyor. E.Ö.'nün ticaret meslek bilgisinin, “Radyo, TV, Posta Yoluyla veya İnternet Üzerinden Yapılan Perakende Ticaret” olduğu belirtiliyor.

Dilan Polat4141

Rise and Shine Şirketinin Finansal Durumu Nedir?

Rise and Shine Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ticaret ve Anonim Şirketi’nin de aralarında olduğu beş şirkete, satışları karşılığında bir alışveriş sitesi üzerinden 473,4 milyon TL ödeme yapıldığı iddia ediliyor. Ayrıca, şirketin farklı bir site üzerinden de toplam 131 milyon 181 bin 454,69 TL sabun sattığı belirtiliyor.

Dilan Polat070710

Mali Müşavir Ahmet Gün'ün İfadesi Ne Anlatıyor?

Polat çiftinin mali müşaviri Ahmet Gün ifadesinde, Rise and Shine şirketine Engin Polat’ın bilgisi dahilinde sahte faturalar düzenlediğini belirtiyor. Bu ifadeler, iddianamede yer alan suçlamaları destekliyor.

Dilan Polat734920

Engin Polat’ın Açıklamaları Ne Diyor?

Yaklaşık dokuz aydır cezaevinde tutuklu yargılanan Engin Polat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, iftiraya uğradıklarını ve haklarındaki suçlamaların delilsiz olduğunu savundu. Polat, “Eşim Dilan Polat’ın bu hukuksuzluğa gücü kalmadı. Bütün vebal üzerinize olacaktır” ifadelerini kullandı.

Esra Erol ne zaman hangi tarihte başlıyor? 2024 Esra Erol yeni sezon tarihi ne zaman başlayacak? Esra Erol ne zaman hangi tarihte başlıyor? 2024 Esra Erol yeni sezon tarihi ne zaman başlayacak?

Rise And Shinedilan

Rise and Shine Ürünleri Satışta mı?

Tüm bu iddialara rağmen, Rise and Shine ürünlerinin hala satışta olduğu belirtiliyor. Bu durum, şirketin faaliyetlerine devam ettiğini gösteriyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız