Sosyal medya paylaşımları, açıklamaları ve iddialı sahne tarzı ile sık sık adından söz ettiren Demet Akalın, son dönemde verdiği kilolar ve yaptığı imaj değişikliğiyle gündemde. 6 kilo yağ aldıran Akalın, bu sayede 11 kilo birden vermiş ve saçlarını da sarıya boyatmıştı. Son haliyle sahne alan ünlü isim yine beğenilmedi.

640Xauto-19

ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

Yağ Aldırma ve Kilo Verme Süreci

Bayramda sırf kilo vermek için çalışmadığını söyleyen Akalın, liposuction yaptırarak fazla kilolarından kurtulduğunu açıkladı. Akalın, mide ameliyatı olmadığını ve yağ aldırdığını belirterek, "Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye dek 11 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek." dedi.

640Xauto (1)-9

İmaj Değişikliği: Sarı Saçlar

Verdiği kiloları her fırsatta göstermeye çalışan Akalın, saçlarını da sarıya boyatmış ve eski günlerine dönmeye karar vermişti. Yeni imajıyla sahne alan ünlü şarkıcı, hayranlarının dikkatini çekti.

Sosyal Medyada Tepkiler

Ünlü şarkıcı son olarak verdiği konser ile gündem oldu. Spor bir kombin ile sahne alan Akalın'ın bu tarzı hiç beğenilmedi. Sosyal medyada, "Ne yapsa olmuyor", "Bir giyinmeyi öğrenemedi", "Fazla kilosu hâlâ var" gibi yorumlar yapıldı.

640Xauto (2)-5

Sosyal Medyada Tartışılan Tarz

Demet Akalın’ın sahne tarzı ve imaj değişikliği sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcının verdiği kilolar ve yeni saç rengi, bazı takipçileri tarafından beğenilirken, bazıları ise eleştirilerde bulundu.

Hedefi Eski Günlerine Dönmek

Akalın, hedefinin 10 yıl önceki kıyafetlere girebilmek olduğunu belirtti. Bu sürece nasıl devam edeceği ve sahne tarzında yapacağı değişiklikler, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Editör: Zeliha YAKUT