Geçtiğimiz haftalarda Türkiye, İstanbul Fatih'te gerçekleşen vahşi bir cinayetle sarsıldı. 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner, Semih Çelik tarafından canice katledildi. Bu olay, kamuoyunda büyük infial yaratırken, zanlı Semih Çelik olayın ardından intihar etti. Olayın ardından yapılan açıklamalar, tepkileri daha da artırdı.

Hafize Çelik’in Açıklamaları Neden Tepki Çekti?

Katil Semih Çelik'in annesi Hafize Çelik, oğluyla ilgili yaptığı açıklamada, İkbal Uzuner’in ailesini suçlar şekilde konuştu. Hafize Çelik, "İkbal'e 'gözlerini oyacağım' diye video göndermiş de, o kızı neden İstanbul'da tutmuşlar? Ben onları uyardım." diyerek dikkatleri üzerine çekti. Bu açıklama, sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı. Pek çok kişi, Hafize Çelik'in bu sözlerine tepki gösterdi.

MasterChef Türkiye'de Birinci ve İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlık Oyunu Sonrası Cezalar Açıklandı MasterChef Türkiye'de Birinci ve İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlık Oyunu Sonrası Cezalar Açıklandı

S 6D4Cd23Fd0Aa0Ce0A608A406Aacf9A

Demet Akalın Olayla İlgili Ne Söyledi?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Hafize Çelik’in bu sözlerine sessiz kalmadı. Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sen niye lanet oğlunu alıp dünyanın öbür ucuna gitmediniz? Tehlikeli olan sizdiniz!" ifadelerini kullandı. Bu çıkış, Akalın’ın sosyal medyada geniş yankı bulmasına neden oldu. Olayla ilgili tepkiler giderek büyümeye devam ediyor.

Editör: Havva Andırır