Ünlü sanatçı Demet Akalın, son dönemde katıldığı bir dijital platform programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Programda kilo sorunlarından, ameliyat geçirmesine kadar çeşitli konuları dile getiren Akalın, aynı zamanda Seda Sayan ile olan ilişkisine de değindi.

Demet Akalın Kilo Sorunları ve Ameliyat

Demet Akalın, yayında kilo sorunlarından dolayı uzun süre mutsuz olduğunu ve bu nedenle ameliyat geçirdiğini açıkladı. Kilo verme çabalarının sonuçsuz kalmasıyla büyük bir mutsuzluk yaşadığını belirten Akalın, bu durumun ailesine de yansıdığını ifade etti. Ameliyat sonrası ise kendini çok daha iyi hissettiğini vurguladı.

Dekolte Polemiği ve Kariyer

Son zamanlarda sahnedeki dekolte polemikleriyle gündeme gelen Akalın, bu konuda da açıklamalarda bulundu. Moda trendlerine uygun olarak giyindiğini ancak bazı yorumlar nedeniyle gerginlik yaşadığını dile getirdi. Ayrıca, geçmişte bir mayo markasının yüzü olduğunu hatırlatan Akalın, teklif gelmesi halinde bu tür işbirliklerine yeniden açık olduğunu söyledi.

Seda Sayan İle Barışma İsteği

Programda en dikkat çeken konulardan biri ise Demet Akalın'ın Seda Sayan ile ilişkisi oldu. Akalın, uzun süredir küs olduğu bazı sanatçılar arasında Seda Sayan'ı özlediğini ve barışmak istediğini açıkladı. Geçmişte iş anlaşmazlıkları yaşadıklarını ancak aralarındaki buzların erimesini istediğini ifade etti.

MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

Demet Seda

Demet Akalın ile Seda Sayan neden Küs?

Son dönemde sanat dünyasında yaşadığı çeşitli olayları da değerlendiren Demet Akalın, bir TV kanalında program yaparken yaşadığı anlaşmazlıkları hatırlatarak, Seda Sayan ile arasındaki ilişkiyi yeniden değerlendirdi. Akalın'ın bu açıklamaları, sanat camiasında ve medyada geniş yankı uyandırdı.

Editör: Havva Andırır