Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'yu Kim Darp Etti?

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, iş insanı Emircan Şahin ile yaşadığı ilişki sonrası şiddet iddialarıyla gündemde. Emircan Şahin'in evinde yaşanan bir tartışma, Talu'nun darp edilmesiyle sonuçlandı. Talu, 4 aylık birlikteliğin sona erdiği günlerde Şahin'in evine gidince, gelen bir mesaj yüzünden tartışma başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Şahin, Talu’ya hakaretler ederek fiziksel şiddet uyguladı. Derin Talu, sabah erken saatlerde hastaneye giderek darp raporu aldı ve Şahin'den şikayetçi oldu.

Derin Talu545454

Derin Talu'nun Darp Raporunda Neler Yer Alıyor?

Hastaneden aldığı darp raporuna göre, Derin Talu'nun kollarında, bileklerinde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde morluklar tespit edildi. Talu, bu darp izlerini fotoğraflayarak dava dosyasına delil olarak sundu. Rapor ve fotoğraflar, Şahin'in Talu'ya uyguladığı fiziksel şiddeti belgeleyen önemli kanıtlar olarak dava dosyasında yer aldı. Emircan Şahin ise ifadesinde, Talu'nun kendisini sırtından ısırdığını ve asıl kendisinin darp edildiğini iddia etti.

Derin Talu2121

Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Sevgilisi Kim?

2003 yılında New York'ta doğan Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızıdır. İstanbul'da lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk ve modellik kariyerine yönelmek üzere Los Angeles'a gitti. Talu, geçtiğimiz dönemlerde Atıl Kutoğlu'nun defilesinde podyumdaki ilk deneyimini yaşadı. Henüz 18 yaşında olan Talu, moda ve oyunculuk kariyerinde kendini geliştirmek için eğitimini sürdürmektedir.

MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?

Derin Talu54545

Derin Talu ve Emircan Şahin’in Hukuki Süreci Ne Durumda?

Derin Talu'nun şikayeti üzerine Emircan Şahin, 'basit yaralama', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından yargılanmaktadır. Şahin'in ifadesinde, tartışma sırasında Talu'nun kendisine saldırdığını ve asıl mağdurun kendisi olduğunu öne sürmesi, dava sürecinin seyrini etkileyecek unsurlar arasında yer alıyor. Hukuki süreç devam ederken, tarafların beyanları ve deliller doğrultusunda karar verilecektir. Şahin için 5 yıla kadar hapis cezası istenmektedir.

Derin Talu2020

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu Darp Olayın Ardındaki Gerçekler Neler?

Emircan Şahin'in evinde yaşanan olay, çift arasındaki bir tartışmayla başladı. Şahin'in iddiasına göre, ayrılmak istediğini belirttiği anda Talu öfkeye kapılarak sırtını ısırdı. Şahin'in arkadaşları da bu olayı doğrulayarak, asıl mağdurun Emircan Şahin olduğunu savundu. Derin Talu ise kollarındaki morlukları ve darp izlerini kanıt olarak sunarak şiddete maruz kaldığını belirtti. Mahkeme, her iki tarafın da iddialarını değerlendirerek son kararı verecektir.

Derin Talu22211

Editör: Murat Serdar Yıldız