Datça'da Tatil: Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Woody Harrelson, Muğla'nın Datça ilçesine tatil için geldi. Eşi Laura Loulie, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Datça'da mavi tur yapan Harrelson, Palamutbükü'nde bulunan bir restoranda akşam yemeği yedi.

Woody Harrelson411441

Mavi Koyları Gezdi: Kendi teknesiyle Türkiye'nin mavi bayraklı koylarını dolaştığını belirten Harrelson, Datça'nın doğal güzelliklerinden oldukça etkilendiğini söyledi.

Bugün Ayrılıyor: Birkaç gündür Datça'da tatil yapan Harrelson, bugün Türkiye'den ayrılacağını da açıkladı.

Woody Harrelson Kimdir Nereli Kaç Yaşında Mesleği Ne?

1961 doğumlu Amerikalı aktör Woody Harrelson, Cheers adlı TV dizisindeki barmen Woody Boyd rolüyle tanındı. Ardından Oliver Stone'un Natural Born Killers filmindeki Mickey Knox karakteriyle Hollywood yıldızı haline geldi.

Woody Harrelson32132

Woody Harrelson Erken Yaşamı ve Eğitimi

Harrelson, iki kez cinayetten hüküm giymiş bir kiralık katil olan Charles Harrelson ve Diane Lou Oswald'ın oğlu olarak Teksas'ta doğdu. Annesi 1964'te boşandıktan sonra Harrelson ve kardeşleri Ohio'ya taşındı.

Harrelson, Lebanon High School'dan mezun olduktan sonra Indiana'daki Hanover College'da tiyatro sanatları okudu. 1983'te mezun olduktan sonra New York'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.

Woody Harrelson'un Televizyon Kariyeri ve Cheers'taki Başarısı

Harrelson, 1985'te Cheers'ta barmen Woody Boyd rolüyle büyük çıkış yakaladı. Sekiz sezon boyunca dizide yer alan Harrelson, bu rolüyle beş dalda Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve 1989'da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında ödülü kazandı.

Woody Harrelson12210

Woody Harrelson'un Sinema Kariyeri ve Başarıları

Harrelson, 1986'da Wildcats filmindeki küçük bir rolle sinemaya adım attı. 1992'de White Men Can't Jump filmindeki rolüyle tanınmaya başladı. Ardından Indecent Proposal, Natural Born Killers, The People vs. Larry Flynt, Ed TV, Anger Management gibi birçok başarılı filmde yer aldı.

Woody Harrelson Evli mi Kaç Çocuğu Var?

Harrelson, 1985'te Neil Simon'ın kızı Nancy Simon ile kısa bir süre evli kaldı. 1998'den beri Laura Louie ile evli ve üç kızları var.

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Woody Harrelson Aktivismi?

Harrelson, ateşli bir çevre ve marijuana savunucusudur. Çevre aktivismiyle ilgili birçok protestoya katılmıştır.

Woody Harrelson Son Yılları ve Başarıları

Son yıllarda Harrelson, The Hunger Games, Now You See Me, Venom gibi gişe rekortları kıran filmlerde rol alarak kariyerine başarıyla devam etmektedir.

Woody Harrelson Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Cheers'taki rolüyle Emmy Ödülü kazandı.
Natural Born Killers filmindeki Mickey Knox rolüyle tanındı.
Üç kız çocuğu babası.
Ateşli bir çevre ve marijuana savunucusudur.
The Hunger Games, Now You See Me, Venom gibi birçok başarılı filmde rol aldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız