Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Bodrum'da milli futbolcu Doğan Alemdar ile birlikte görüntülendi. İkilinin birlikte tatil yaptığı anlar, aşk dedikodularını yeniden gündeme taşıdı. Bodrum'un Cennet Koyu'nda plajda samimi anlar yaşayan çiftin görüntüleri, sosyal medyada ve magazin camiasında büyük yankı uyandırdı.

MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

Doğan Alemdar Kimdir?

29 Ekim 2002 doğumlu olan Doğan Alemdar, Kayseri doğumlu genç bir milli kalecidir. Futbol kariyerine Kayserispor’da başlamış ve şu anda Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Stade Rennais’e transfer olmuştur. Ancak, bu sezon Ligue 2 takımlarından Troyes'ta kiralık olarak forma giymektedir. 21 yaşındaki başarılı kaleci, genç yaşına rağmen futbol sahalarında dikkatleri üzerine çekmektedir.

Danla Bilic ve Doğan Alemdar’ın İlişkisi Hakkında Ne Biliniyor?

Geçtiğimiz aylarda da birlikte görüntülenen Danla Bilic ve Doğan Alemdar, ilişkileri hakkında herhangi bir resmi açıklama yapmamıştı. Ancak Bodrum tatili, ikilinin ilişkisini sürdürebildiğini gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları ve magazin camiası, çiftin ilişkisini ve olası gelişmeleri yakından takip ediyor.

Editör: Havva Andırır