Milli takımın ve Inter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, futbol kariyerindeki başarısının yanı sıra aşk hayatında da mutluluğu yakaladı. 2017 yılında Sinem Gündoğdu ile evlenen Çalhanoğlu, çocukluk aşkından vazgeçmedi ve bu mutlu birliktelik sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Çalhanoğlu Ailesi

Hakan Çalhanoğlu, 2017 yılında Sinem Gündoğdu ile dünya evine girdi. Çiftin 2019 yılında doğan kızları Liya Çalhanoğlu ile birlikte 7 yıllık mutlu bir evlilik sürdürdüğü biliniyor. Sinem Çalhanoğlu, güzelliğiyle sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Hakan Çalhanoğlu Eşi Kim (3)

Doğal Taşlarla Kendinizi Şarj Edin: Enerji Dengenizi Sağlayın Enerji Taşlarıyla Şifa Bulun Doğal Taşlarla Kendinizi Şarj Edin: Enerji Dengenizi Sağlayın Enerji Taşlarıyla Şifa Bulun

Sinem Çalhanoğlu Kimdir?

Sinem Gündoğdu, 15 Ocak 1995 yılında Almanya'da doğdu. Hakan Çalhanoğlu ile olan çocukluk aşkı, 2017 yılında evlilikle taçlandı ve çift, sosyal medyada paylaştıkları mutlu anılarla dikkat çekiyor.

Hakan Çalhanoğlu'nun Başarılı Kariyeri

Inter'de harika bir sezon geçiren Hakan Çalhanoğlu, aynı zamanda Milli Takım'da kaptanlık görevini yürütüyor. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, hem kariyerinde hem de özel hayatında başarıdan başarıya koşuyor.

Hakan Çalhanoğlu Eşi Kim (2)

Sosyal Medyada Beğeni Topluyorlar

Hakan ve Sinem Çalhanoğlu'nun sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar, takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor. Çiftin uyumu ve mutluluğu, birçok kişi için örnek teşkil ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT