Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta kimdir, kaç yaşında?

Diletta Leotta kimdir ve kaç yaşında? İtalyan spor muhabiri Diletta Leotta, güzelliği ve profesyonel kariyeriyle tanınan bir isimdir. Kendisi 23 Ağustos 1991 tarihinde Sicilya, İtalya'da doğmuştur. Leotta, özellikle futbol yayınları ve spor haberleri ile bilinmektedir. İtalya'nın önde gelen spor kanallarında sunuculuk yapmış ve futbol maçlarını anlatmıştır.

Loris Karius Ile Spor Muhabiri Diletta Leotta

Diletta Leotta Bakın Kiminle Evleniyor?

Diletta Leotta kiminle evleniyor? Diletta Leotta, Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile evlenmiştir. Çift, sade bir düğün töreniyle dünyaevine girmiş ve bu mutlu günlerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmıştır. Leotta'nın sade gelinliği ve çiftin mutluluğu, takipçiler tarafından büyük ilgi görmüş ve çeşitli yorumlarla tebrik edilmiştir.

Loris Karius Ile Spor Muhabiri Diletta Leotta2002

Can Yaman ve Diletta Leotta'nın Geçmişi

Can Yaman'ın eski sevgilisi kimdir? Diletta Leotta, ünlü Türk oyuncu Can Yaman ile bir dönem aşk yaşamıştır. İkilinin ilişkisi medyanın da ilgisini çekmiş ve magazin gündemine oturmuştur. Ancak ilişkileri kısa süre sonra sona ermiş ve her iki taraf da ayrılık sonrası kendi kariyerlerine odaklanmıştır.

Loris Karius Ile Spor Muhabiri Diletta Leotta963214