Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Özellikle Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişki sonrası, Ulusoy’un diğer aşkları da hayranları tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy'un Aşk Hayatı 5

Çağatay Ulusoy’un Eski Sevgilileri

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, kariyerinde olduğu kadar özel hayatında da dikkat çekiyor. 'Adını Feriha Koydum' ve 'Medcezir' gibi popüler dizilerle tanınan Ulusoy, Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiden sonra gönlünü başka bir ünlü isme kaptırmıştı.

Çağatay Ulusoy'un Aşk Hayatı 4

Serenay Sarıkaya İle Yaşadığı Aşk

Çağatay Ulusoy’un en çok konuşulan ilişkilerinden biri, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşktı. Bu ilişki, magazin dünyasında uzun süre gündem olmuştu. Ancak, ikili yollarını ayırdıktan sonra Ulusoy, farklı bir aşka yelken açtı.

Çağatay Ulusoy'un Aşk Hayatı 3

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

Yeni Aşkı Şaşırttı

Serenay Sarıkaya’dan sonra Çağatay Ulusoy’un gönlünü kaptırdığı yeni isim, hayranlarını şaşırttı. Ulusoy’un eski sevgilisi, şimdi popüler bir dizinin başrolünde yer alıyor. Güzel oyuncunun kimliği ise merak konusu oldu.

Çağatay Ulusoy'un Aşk Hayatı 2

Yıllar Sonra Yeniden Gündemde

Eski sevgilileriyle sık sık gündeme gelen Çağatay Ulusoy, bu kez 7 yıl süren ilişkisiyle dikkat çekiyor. Hayranları, Ulusoy’un Serenay Sarıkaya’dan sonra hangi ünlü isimle aşk yaşadığını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Ünlülerin Eski Sevgilileri

Çağatay Ulusoy başta olmak üzere, birçok ünlü ismin eski eşleri ve sevgilileri de merak ediliyor. Özellikle oyuncular arasında yaşanan ilişkiler, magazin dünyasında her zaman ilgi odağı oluyor.

Editör: Zeliha YAKUT