Yogun Bakimdan Cikan Burak Serge

Burak Sergen’in Balayı


Son olarak Burak Sevinç, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Miray Daner gibi isimlerle kamera karşısına geçen Burak Sergen, geçtiğimiz haftalarda 4. kez nikah masasına oturdu. 63 yaşında damat olan ünlü oyuncu, düğün sonrası eşi Gizem Şağban ile balayına çıktı. Eşiyle tekne gezisine çıkan Sergen, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Buraksergen Riah Cover

Balayından İlk Kareler


Ünlü oyuncu Burak Sergen, üç hafta önce kendi tiyatrosunda genel müdür olarak görev yapan Gizem Şağban ile dünyaevine girdi. 63 yaşında damat olan ünlü oyuncu, düğün sonrası eşiyle birlikte balayına çıktı. Tekne gezisi sırasında çekilen kareleri sosyal medya hesabında paylaşan Sergen, büyük ilgi gördü.

Burak Sergenden Eski Esi Isil Se

Düğün ve Evlilik Hayatı


Nihan Ünsal ile 2021 yılının haziran ayında nikah masasına oturan ancak ihanet iddialarıyla geçen ocak ayında boşanan ünlü oyuncu Burak Sergen, aradığı mutluluğu Gizem Şağban'da buldu. 4. kez evlenen Sergen'in balayından yaptığı paylaşım, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi ve yorum aldı.

3696621 Dbfb63F8B350B081Dc4B7894

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

Önceki Evlilikler


Balayı paylaşımıyla gündeme gelen Burak Sergen'in aşk hayatı da merak edildi. Ünlü oyuncunun 4 kez nikah masasına oturması, dikkat çeken detaylardan biri. Sergen'in geçmiş evlilikleri ve ilişkileri de takipçileri tarafından merak konusu oldu.

66753E9619D18758

Sonuç olarak, Burak Sergen ve Gizem Şağban'ın mutlu anlarını sosyal medya üzerinden paylaşması, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve ünlü oyuncunun yeni evliliği ile balayına dair detaylar merakla takip ediliyor.

12 B H K M

Editör: Ali Çakar